- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Bugun yine bebek gibi suratim, parlıyorum o krem sayesinde o paraya değerTemiz de çok pahallı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yine bebek gibi suratim, parlıyorum o krem sayesinde o paraya değerTemiz de çok pahallı
Sizin orada ucuz burada 269tlBugun yine bebek gibi suratim, parlıyorum o krem sayesinde o paraya değer
Sizin orada ucuz burada 269tl
Bizim bebek cosrx temiz degilmi
Hişte guzel degilmisti(kıskançlıktan catlamisti)Eki Görüntüle 3072431
Amanitoşum bu mu bahsettiğin alayım mı bundan
Hemşirem o zaman ben ondan alam değil miHişte guzel degilmisti(kıskançlıktan catlamisti)
Cildine uyuyorsa al askomHemşirem o zaman ben ondan alam değil mi
+1Benim cildim yağlı ya
Çok çabuk sivilce çıkıyor maalesef
Burda da başkanımın yolundan gideyim doğru yolu gösterir kesinlikle
Bi an tl sandım yaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 3072431
THE Ordinary ne varsa alC Calcifer X xnobodyx Çok güzel paylaşımlarınız var ben de cildim için belli başlı şeyler kullanıyorum ama ayrıntılı bilgim yok.Türkiye’ye dönmeden önce buradan kesin şunları al gel gelirken dediğiniz ürün var mı? Küçük lekelerim minik çillerim var önerilerize açığım Ben burayı daha önce nasıl görmedim
Lekeler için kullanabileceklerini söyleyeyim sen rutinine eklersin. Arbutin, niacinamide, C vitamini. bunları Leke kremi ile desteklersen çok daha iyi sonuçlar alırsın.C Calcifer X xnobodyx Çok güzel paylaşımlarınız var ben de cildim için belli başlı şeyler kullanıyorum ama ayrıntılı bilgim yok.Türkiye’ye dönmeden önce buradan kesin şunları al gel gelirken dediğiniz ürün var mı? Küçük lekelerim minik çillerim var önerilerize açığım Ben burayı daha önce nasıl görmedim
Notlarım alındı çook teşekkür ederiim son zamanda hep aklımdaydı.Sayenizde halledeceğimLekeler için kullanabileceklerini söyleyeyim sen rutinine eklersin. Arbutin, niacinamide, C vitamini. bunları Leke kremi ile desteklersen çok daha iyi sonuçlar alırsın.
Ayrıca güneş kremini yaz kış kullanmalısın. açıksan 2 parmak kapalıysan bir parmak kuralıyla. dışarıdaysan 2 saatte bir içerideysen 3 4 saatte bir tazelemelisin
Cildin asitlere alışıl değilse düşük orandan başla ve haftada bir kaç gün ile başla. cildin alıştıkça rutine tam eklersin.Notlarım alındı çook teşekkür ederiim son zamanda hep aklımdaydı.Sayenizde halledeceğim
Bu arada Niacinamide ile c vitaminini aynı rutinde kullanmamalısın. C vitamini ile arbutini birlikte sabah , akşam da niacinamide ile leke kremi şeklinde kullanabilirsin. bazı asitler birlikte kullanılmıyor ters etki yapabiliyorLekeler için kullanabileceklerini söyleyeyim sen rutinine eklersin. Arbutin, niacinamide, C vitamini. bunları Leke kremi ile desteklersen çok daha iyi sonuçlar alırsın.
Ayrıca güneş kremini yaz kış kullanmalısın. açıksan 2 parmak kapalıysan bir parmak kuralıyla. dışarıdaysan 2 saatte bir içerideysen 3 4 saatte bir tazelemelisin
Bilgilere geell tamamdır calcicim birdenn alışveriş perileri geldi sormaaBu arada Niacinamide ile c vitaminini aynı rutinde kullanmamalısın. C vitamini ile arbutini birlikte sabah , akşam da niacinamide ile leke kremi şeklinde kullanabilirsin. bazı asitler birlikte kullanılmıyor ters etki yapabiliyor
Tiniminimavihanim
Al hemen harikaaaa bi gunes kremi yuzu bebek gibi yapiyoEki Görüntüle 3072431
Neyse ben aldım da benimkiler dürtemiyor beniBilgilere geell tamamdır calcicim birdenn alışveriş perileri geldi sormaa
üçer beşer alsın stok yapsın hahahaAl hemen harikaaaa bi gunes kremi yuzu bebek gibi yapiyo