Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Ayh valla mi ? Serumlari kacda aldin ?
Iunik marka serumlar bakiyorum. Bir site kapanacagi icin 35% indirimde. Fakat doa nin fiyati ile karsilastirma yapayim dedim🥲
Doa çok ucuz çoook🤣 ben bunları ekstra indirimden 245tl aldım hepsini. Üretim tarihi 13.05.2022🤣🤣

Ayy kizlaaar, bir krem kesfettim cok guzel🤤🤤 cildim karma ve akneye yatkin. Dun bu kremi sürüp yattim bugun isil isil uyandim resmen ❤ne yaglanma ne yapis yapis bir his, ipek gibi. 20 faktör korumasida var. Cildi benim gibi olanlara onerimdir❤
Screenshot_20220518-173700_Yves Rocher.jpg

Revolution Niaceminide flaş indirime girmiş. 1.5 saat kalmış bence bakın

Tonigimi degistirmem gerek 🥹 aha,bha,pha li almistim.

Tonic essence im var,daha kati kivami.

hatunlar merhabalar bir şey soracağım. toz kollajenlerin cidden cilde iyi geldiği doğru mu? kullanan var mı? bilemiyorum bence pek oluru yok gibi ama. öyle yorumlar var ki, alsam mı azaba diye bi düşündüm :KK12:

hatunlar merhabalar bir şey soracağım. toz kollajenlerin cidden cilde iyi geldiği doğru mu? kullanan var mı? bilemiyorum bence pek oluru yok gibi ama. öyle yorumlar var ki, alsam mı azaba diye bi düşündüm :KK12:
Cildinizi dıştan desteklediğin kadar içten de desteklemelisin

Cildinizi dıştan desteklediğin kadar içten de desteklemelisin
Yani evet haklısın ama kolajen bildiğimiz aminoasit, yani midede aminoasitlere parçalanarak emiliyor, o yüzden kaliteli beslenmekten ekstra bir farkı var mıdır ki? Yoksa elbette bol su içip temiz beslenmenin cilt sağlığına etkisi tartışılmaz ❤️

X