Kore ve japonlar bu isi biliyor diyorumYani evet haklısın ama kolajen bildiğimiz aminoasit, yani midede aminoasitlere parçalanarak emiliyor, o yüzden kaliteli beslenmekten ekstra bir farkı var mıdır ki? Yoksa elbette bol su içip temiz beslenmenin cilt sağlığına etkisi tartışılmaz
Kolajen vücut için ne kadar gerekli sen daha iyi bilirsinYani evet haklısın ama kolajen bildiğimiz aminoasit, yani midede aminoasitlere parçalanarak emiliyor, o yüzden kaliteli beslenmekten ekstra bir farkı var mıdır ki? Yoksa elbette bol su içip temiz beslenmenin cilt sağlığına etkisi tartışılmaz
Yok anlatamadım galiba. Kolajen zaten aminoasitlerden yapılıyor ya, biz toz kolajeni içtiğimizde o zaten kolajen olarak değil aminoasit olarak emiliyor. Sonradan tekrar kolajen haline getiriliyor gereken yerde. İşte durum böyle olunca, toz kolajen yerine kaliteli protein yersen yine aynı aminoasitleri almış olacaksın, onlar da gerekirse kolajen haline getirilecek vücut tarafından. Yani bence böyle. Acaba diyorum bilmediğim farklı bir şey mi var bu toz kolajenlerle ilgili? İnşallah ticari kazanç için kandırmıyorlardır insanlarıKolajen vücut için ne kadar gerekli sen daha iyi bilirsin
Doktor git buradanYok anlatamadım galiba. Kolajen zaten aminoasitlerden yapılıyor ya, biz toz kolajeni içtiğimizde o zaten kolajen olarak değil aminoasit olarak emiliyor. Sonradan tekrar kolajen haline getiriliyor gereken yerde. İşte durum böyle olunca, toz kolajen yerine kaliteli protein yersen yine aynı aminoasitleri almış olacaksın, onlar da gerekirse kolajen haline getirilecek vücut tarafından. Yani bence böyle. Acaba diyorum bilmediğim farklı bir şey mi var bu toz kolajenlerle ilgili? İnşallah ticari kazanç için kandırmıyorlardır insanları
Yani kemik suyuna çorba mesela, en muhteşem kolajen ve aminoasit kaynağı bence
Elbette teknik olarak siz daha iyi bilirsiniz ancak kullanan ve faydası olduğuna inanan biri olarak şöyle düşünüyorum.Yok anlatamadım galiba. Kolajen zaten aminoasitlerden yapılıyor ya, biz toz kolajeni içtiğimizde o zaten kolajen olarak değil aminoasit olarak emiliyor. Sonradan tekrar kolajen haline getiriliyor gereken yerde. İşte durum böyle olunca, toz kolajen yerine kaliteli protein yersen yine aynı aminoasitleri almış olacaksın, onlar da gerekirse kolajen haline getirilecek vücut tarafından. Yani bence böyle. Acaba diyorum bilmediğim farklı bir şey mi var bu toz kolajenlerle ilgili? İnşallah ticari kazanç için kandırmıyorlardır insanları
Yani kemik suyuna çorba mesela, en muhteşem kolajen ve aminoasit kaynağı bence
Kolajen deri üstünde tek başına pek bi etki birakmiyohatunlar merhabalar bir şey soracağım. toz kollajenlerin cidden cilde iyi geldiği doğru mu? kullanan var mı? bilemiyorum bence pek oluru yok gibi ama. öyle yorumlar var ki, alsam mı azaba diye bi düşündüm
C Calcifer Cosrx her sürdüğümde cildime aşık oluyorum bu nasil bir sevdadirKendime ve cildime yaptığım en buyuk iyilik
*sabah rutinim
3 gündür sabah aksam arbutin kullanıyorum sivilcelerim söndü, ardindan 3 gün niacinamide kullanacağım dönüşümlü olarak.
Hyaluronik asit bu serumlarin etkisini arttiriyor kullanmayı unutmayalım
Eki Görüntüle 3070914
Bir kişiye daha alıştırdım bu güneş kremini ehehehehe. güle güle kullan canım benim.
Cosrx sana borcu var cok fazla fan kazandirdin onlaraBir kişiye daha alıştırdım bu güneş kremini ehehehehe. güle güle kullan canım benim.
Linke tıklatsaydım iyi para kazanırdımCosrx sana borcu var cok fazla fan kazandirdin onlara
Bir ben asik olamadim
Neden infilunsir olmuyosun sarı oğlanda guzel cocuk iki taraftan yürütürsünLinke tıklatsaydım iyi para kazanırdım
Yagli cildin varsa cosrx i o yüzden sevmemis olabilirsin benim kuru karma bi cildim var aşırı iyi nemlendirip parlatiyor.Bir ben asik olamadim
Ama o aski thank you farmer gunes kremi ile yasiyorum
Zamanım yokNeden infilunsir olmuyosun sarı oğlanda guzel cocuk iki taraftan yürütürsün
Belese gelenleri bizimle paylasirdin hoffZamanım yok
Aklımı çelmeye başladın kskskssks.Belese gelenleri bizimle paylasirdin hoff
Keşke bu mecraya çalışsaymışız zamanindaAklımı çelmeye başladın kskskssks.
Sonra da kozmetik firması kurarız beraber
Görmeyen olursa diye etiketlemek istedimSelammm kizlaaryeni gördüm bu sayfayı Amanita dan öğrendim..
Şimdi benim bir sorum var, bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz aranızda kullanan var mı ?
Uzun zamandır almak istediğim ama emin olamadigim bir ürün , faydası var mı ? Bunu kullanırsam yüz kremi ne gerek kalmaz mi ?
Eki Görüntüle 3072333