Ayh valla mi ? Serumlari kacda aldin ?Şu kremler pahallandı diyordum ya şimdi daha da pahallandı
Doa çok ucuz çoookAyh valla mi ? Serumlari kacda aldin ?
Iunik marka serumlar bakiyorum. Bir site kapanacagi icin 35% indirimde. Fakat doa nin fiyati ile karsilastirma yapayim dedim
Ucuzmus yahu.Doa çok ucuz çoookben bunları ekstra indirimden 245tl aldım hepsini. Üretim tarihi 13.05.2022
Beni arada dürtUcuzmus yahu.
Sen kullan temmuz da dönüs yap
Leke kremin ne senin, benimde cenemde sivilce lekeleri var bu ara hormonlar oynuyor galiba koca koca sivilceler çıktıBen de sabah rutinimime Ginseng serum, akşama da Leke Kremi ekledim
cilt bariyerin zayıftır onu da güçlendirmen lazım. daha dün başladım Jeuvenile'nin aldım ben.Leke kremin ne senin, benimde cenemde sivilce lekeleri var bu ara hormonlar oynuyor galiba koca koca sivilceler çıktı
Hassasim bide hemen leke oluyorumcilt bariyerin zayıftır onu da güçlendirmen lazım. daha dün başladım Jeuvenile'nin aldım ben.
güneş kremi kullanıyor ve gün içerisinde yeniliyorsun dimi. Yeni lekeler eklemek istemiyorsan bunu yapmalısınHassasim bide hemen leke oluyorum
Kullandığım ürünler suya dayanıklı da değilKullandim evet. Benim cikariyordu hemen
Galiba cok farkli kisinin cildine Gore. Yani banilo co , yag bazli urunlerinde Millet cok memnun..ben memnun kalmadim. Rimeli cikarmiyor bileKullandığım ürünler suya dayanıklı da değilbiraz daha kullanayım bakalım.
Ya hani cildi yakar, sivilce yapar vs. bunlar kişisel ama rimeli çıkartmaması tuhafGaliba cok farkli kisinin cildine Gore. Yani banilo co , yag bazli urunlerinde Millet cok memnun..ben memnun kalmadim. Rimeli cikarmiyor bile
Cildinizi dıştan desteklediğin kadar içten de desteklemelisinhatunlar merhabalar bir şey soracağım. toz kollajenlerin cidden cilde iyi geldiği doğru mu? kullanan var mı? bilemiyorum bence pek oluru yok gibi ama. öyle yorumlar var ki, alsam mı azaba diye bi düşündüm
Yani evet haklısın ama kolajen bildiğimiz aminoasit, yani midede aminoasitlere parçalanarak emiliyor, o yüzden kaliteli beslenmekten ekstra bir farkı var mıdır ki? Yoksa elbette bol su içip temiz beslenmenin cilt sağlığına etkisi tartışılmazCildinizi dıştan desteklediğin kadar içten de desteklemelisin