Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Ne gibi cilt sorununuz var ?
Benim siyah nokta derdim var. Azaldi evet Ama var hala.
Peeling icin aldigim acidleri pek kullanmadim.. duzenli sekilde onlara basliyacagim. Belki fark eder

Ne gibi cilt sorununuz var ?
Benim siyah nokta derdim var. Azaldi evet Ama var hala.
Peeling icin aldigim acidleri pek kullanmadim.. duzenli sekilde onlara basliyacagim. Belki fark eder
Nereden başlasam bilemedim ki 25 yaşındayım ortaokuldna kalma güneş ve sivilce lekeleri var çenemde kahverengi renkte ama bunlar derinmiş doktor söylemişti öyle kremle falan geçmez dedi anca seanslık tedaviler oluyor ya onlarla olur dedi. Sonra burundan elmacığa kadar olan yerde gözeneklerim var siyah nokta yok fazla ama gözenek yağ ile doluyor tabi. Sonra renk eşitsizliği var tabi son günlerde yanlış ürün kullanma sebebiyle ( alkollü olanlardan özellikle ) tahriş olan yerleri var kılcal damarlar çıkmış küçük küçük. Yüzüme bakınca korkmazsın ama bunlar üst üste olunca rahatsız ediyor tabi Allah fondöten kullanmayacağım günleri nasip eder inşallah Birde son kez the ordinary kırmızı renkte olan peeling var onu merak ediyorum açıkçası ama korkuyorumda asitli olduğu için

Cildiniz asitlere alışk değilse dikkatli olun. Bir de yaz geliyor asitleri kullanırken dikkat edin. Yararlı placakdiye zararlı olmasın

Cildiniz asitlere alışk değilse dikkatli olun. Bir de yaz geliyor asitleri kullanırken dikkat edin. Yararlı placakdiye zararlı olmasın
Cildim normalde çok hassas değildi benim yanlış kullanmam üzerine yaptığım hatadan kaynaklı tahrişler oldu o yüzden uzun bi süre hiçbir şey uygulamadım sadece yıkayıp nemlendirdim. Yves in nemlendiricisi gerçekten çok güzeldi oda artık pahalı gerçi Ama la roche nin siyah nokta için toniği vardı aşırı kızarttı cildimi. kesinlikle alkolden uzak durmam gerek onu anladım yves in o yönünü seviyorum daha doğal.

Ay onu ben kullandim 2haftada 1.
Yaramadi bana. Suan bekliyor. Gerci kimine iyi gelmis kimine gelmemis.

Ay onu ben kullandim 2haftada 1.
Yaramadi bana. Suan bekliyor. Gerci kimine iyi gelmis kimine gelmemis.
Aynen yorumlara bakarak aldım bende çoğu kişi memnun cildi kuruttuğu da yazıyor biliyorum o yüzden bol bol nemlendirdim ama hiç işe yaramadı maalesef aksine kızarık bi ciltle kaldım öyle Yalnız Yosun peelingi diye bir uygulama var bu tamamen doğal bildiğin kil maskesi uyguluyor cildine iğne batması gibi bir his oluşuyor sonra cildin soyuluyor ama bu cildi incelten soyulmalardan değil yeniliyor sadece benimde soyuldu biraz tabi bi seanslıktı sadece etkisini göremedim bi daha yaptırmaya gidemedim şehir dışında çünkü. Onun asla yan etkisi beğenmeyen biri olmadı. Hatta bazılarında daha iyi bi soyulma oluyor ben güneşe çıkabilir miyim dediğimde tabi ki ama güneş kremi mutlaka sürün yinede demişti normalde bu tarz lazer gibi uygulamalarda asla çıkamazsın güneşe. Gerçekten denizden çıkmadım hiç ondan sonra hiç sorun olmadı. En sevdiğim uygulamalardan biri oldu

Homer Simpson soyle mi aknelerin

Ben suan cesaret edemiyorum tekrar kullanmaya. Boyle kabarcik yapmisti yanagimda ve alnimda.
Porselen gibi olmustu son donemlerde cildim. Fakat kabarcik 3tane filan olsada korkuttu beni.

Bu kadar büyük değil. Fotoğraf atayım bakın n

Ben suan cesaret edemiyorum tekrar kullanmaya. Boyle kabarcik yapmisti yanagimda ve alnimda.
Porselen gibi olmustu son donemlerde cildim. Fakat kabarcik 3tane filan olsada korkuttu beni.
Bu söylediğim yosun peeling e uygulamasında mı oldu bunlar? tabi ki böyle sorunlarda bırakmak lazım

Fiddylendin mi C Calcifer

Ben bugun yine the Ordinary nin aha30% +BHa 2% peelingini kullandim.
Suan siyah noktasizim
Tonic im bitmek uzere. 1ay daha idare eder herhalde baya bereketli cikti. Galiba 5ay olacak .
Birde yag bazli cleansing balm im bitti. Ne alsam bilmiyorum

Ay yok canım yarına kaldı

Aksam rutinimi bitirdim
Double cleansing in siyah noktalar iyi geldigini okudum bugun. Bilsem daha once yapardim.
Celimax Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil ,kucuk boy varmis. Hic kullanmamisim. Onu denedim bu aksam.
Bitince karar veririm zero balm mi celimax den olanimi alirim diye.

Sen yapmıyor muydun çift aşamalı

Sen yapmıyor muydun çift aşamalı
Yok
Ondan ugrastirdi bence Beni bu siyah noktalar.
Tamam gozle gorunuyor baya azalma vardi.
Bugun ki fiddy sonrasi yoktu. Gerci her fiddy sonrasi oyle.
Bundan Boyle cift asamali yapacagim.

C Calcifer senin urunlerde uzun gidiyor mu?
Kiehls yuz temizleme urunu nerdeyse 1 senedir acik. Bitsede kurtulsam. Kokusunu kaldiramiyorum..Ama atmaiyorum da

Özellikle akşamları çift aşamalı yağın diyorlar. Ben hep öyle yapıyorum cildim daha temiz oluyor Benim de yüz temizleme ürünlerim uzun gidiyor. Özellikle yüz temizleme yağım.

Özellikle akşamları çift aşamalı yağın diyorlar. Ben hep öyle yapıyorum cildim daha temiz oluyor Benim de yüz temizleme ürünlerim uzun gidiyor. Özellikle yüz temizleme yağım.
Sabah gerek yok yani ?
Ozaman aldigimiza deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…