Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Aaaa hangi ürününü kullanmıştınız? Ben şimdiye kadar neredeyse 30a yakın ürününü kullandım çok memnun kaldım yani
Bakmam lazım ama yüz yıkama jeli ve kremi vardı. Bunlardan biri yaptı. Yüzümde kocaman sivilceler çıkmıştı

Yves rocher benim de cildime hiç iyi gelmedi, kullandığım serinin dışı mavi renkti sanırım ama yüzümü mahvetti

Reactions: cnu
Sabah öğle akşam yıkarsanız daha çok yağ salgılar cilt zaten

Retinol günlük kullanılmaz, haftada 2-3 gün kullanılmalı diye biliyorum ama şimdiye kadar hiç retinol kullanmadım, siz hangi markayı kullanıyosunuz?
Yüz alışına kadar bir kaç ay evet dediğiniz gibi.sonra haftada 4,5,6,7 diye devam ediyor.yani bir kaç ay sonra haftanın 6 7 günü kullanabilirsin

Mandelic acid in iyi geldigini okumustum.

Sen şimdi tarif edince hatırladım bunu.

Sen şimdi tarif edince hatırladım bunu.
Ya yüzüm çok düzelmişti biliyorsun zaten sen benim yüzümü gördün. Ama son iki üç ayda özellikle çenemde, burun çevremde ve şakaklarımda o kadar çok pütür pütür irili ufaklı beyaz nokta gibi sivilceler çıktı ki. Bir de hepsi de lekeyle birlikte çıkıyor. Normalde işe yarayan şeylerin de hiç faydasını görmüyorum. Bayağı canım sıkıldı. Geçen hafta tesadüfen Çisem Çakır'ın bir önerilen videosunun başlığında gördüm bu neymiş diye araştırdım ve benim sorunuma çok benzediğini fark ettim. Bakalım öyle miymiş göreceğiz

Stres mi oldun acaba. Çünkü stres tetikliyor bu durumu

Ben hala burnumds ki siyah noktalar ile ugrasiyormus. Ne inat seylermis boyle.

Benim cilde neler neler uyguladım tabi üst üste farklı ürünleri değil ama doktorun yazdıklarından tut eczacının önerisine kadar yok bana mısın demiyor bende artık uygun fiyatlı alıp kullanıyorum sadece nasılsa ikisinde de fark etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…