Bakmam lazım ama yüz yıkama jeli ve kremi vardı. Bunlardan biri yaptı. Yüzümde kocaman sivilceler çıkmıştıAaaa hangi ürününü kullanmıştınız? Ben şimdiye kadar neredeyse 30a yakın ürününü kullandım çok memnun kaldım yani
Yaa çok şaşırdım peki şu an kullandığınız bir marka var mıBakmam lazım ama yüz yıkama jeli ve kremi vardı. Bunlardan biri yaptı. Yüzümde kocaman sivilceler çıkmıştı
Evet birden farklı marka kullanıyorum. Cildimi tanıdığım için artık sorun yaşamıyorumYaa çok şaşırdım peki şu an kullandığınız bir marka var mı
Onu hiç kullanmadım. Bir tek memnun kalan ben miyim acabaYves rocher benim de cildime hiç iyi gelmedi, kullandığım serinin dışı mavi renkti sanırım ama yüzümü mahvetti
Sabah öğle akşam yıkarsanız daha çok yağ salgılar cilt zatenHayırlı olsun topik.
Günlük rutinim, sabah: zeytinyagli sabunla temizlik, tonik olarak gül suyu.
Öğle: zeytinyağlı sabun + gül suyu.
Akşam: zeytinyağlı sabun + gül suyu.
Haftada bir kil maskesi ve ardından gül yağı.
Aşırı yağlı bir cildim var. Temizledikten birkaç saat sonra parıl parıl parlıyor kendileri. Çay ağacı yağı kullandım bir dönem, yaglanmayla savaşta etkili ama çene kısmım (dudak etrafı) çok kuruyor bu defa da.
Güneş kremi dahi kullanamıyorum. Şöyle söyleyeyim, fondöten sürsem iki saat geçmeden akmaya başlıyor.
Acnelyse kremi bir ara kullandım kurutuyor diye ama cildim kıpkırmızı oluyor o zaman da.
Bir dönem doktor sivilce için kullanılan ilaçtan yazdı, hani şu çok kurutan ve tedavi sonrası bebek gibi bir cilde sahip olunandan ama sonra başka bir doktor sen bunun yan etkisini kullanıyorsun olmaz öyle dedi kesti attı.
Aşırı yağlı ciltli arkadaşlara selam olsun.
Yüz alışına kadar bir kaç ay evet dediğiniz gibi.sonra haftada 4,5,6,7 diye devam ediyor.yani bir kaç ay sonra haftanın 6 7 günü kullanabilirsinRetinol günlük kullanılmaz, haftada 2-3 gün kullanılmalı diye biliyorum ama şimdiye kadar hiç retinol kullanmadım, siz hangi markayı kullanıyosunuz?
İlk defa duydumMerhaba, aramızda fungal akne teşhisi alan oldu mu hiç?
Ablacım biliyorsun normalde sivilceler bakteriler yüzünden oluşurlar. Fungal aknede sivilceye neden olan şey bakteri değil mantar oluyor. Bu yüzden de normalde sivilce için kullandığımız ürünler fungal aknede işe yaramıyor hatta daha kötüleştiriyor.İlk defa duydum
Mandelic acid in iyi geldigini okumustum.Ablacım biliyorsun normalde sivilceler bakteriler yüzünden oluşurlar. Fungal aknede sivilceye neden olan şey bakteri değil mantar oluyor. Bu yüzden de normalde sivilce için kullandığımız ürünler fungal aknede işe yaramıyor hatta daha kötüleştiriyor.
Ben de bir şeyler okudum ama emin olmak için bir dermatoloğa randevu aldım ayın otuzuna. En kötü yanı da her sivilce etrafında kırmızı - kahverengi bir lekeyle birlikte çıkıyor. Normalde sıkmayınca iz kalmazdı.Mandelic acid in iyi geldigini okumustum.
Sen şimdi tarif edince hatırladım bunu.Ben de bir şeyler okudum ama emin olmak için bir dermatoloğa randevu aldım ayın otuzuna. En kötü yanı da her sivilce etrafında kırmızı - kahverengi bir lekeyle birlikte çıkıyor. Normalde sıkmayınca iz kalmazdı.
Ya yüzüm çok düzelmişti biliyorsun zaten sen benim yüzümü gördün. Ama son iki üç ayda özellikle çenemde, burun çevremde ve şakaklarımda o kadar çok pütür pütür irili ufaklı beyaz nokta gibi sivilceler çıktı ki. Bir de hepsi de lekeyle birlikte çıkıyor. Normalde işe yarayan şeylerin de hiç faydasını görmüyorum. Bayağı canım sıkıldı. Geçen hafta tesadüfen Çisem Çakır'ın bir önerilen videosunun başlığında gördüm bu neymiş diye araştırdım ve benim sorunuma çok benzediğini fark ettim. Bakalım öyle miymiş göreceğizSen şimdi tarif edince hatırladım bunu.
Stres mi oldun acaba. Çünkü stres tetikliyor bu durumuYa yüzüm çok düzelmişti biliyorsun zaten sen benim yüzümü gördün. Ama son iki üç ayda özellikle çenemde, burun çevremde ve şakaklarımda o kadar çok pütür pütür irili ufaklı beyaz nokta gibi sivilceler çıktı ki. Bir de hepsi de lekeyle birlikte çıkıyor. Normalde işe yarayan şeylerin de hiç faydasını görmüyorum. Bayağı canım sıkıldı. Geçen hafta tesadüfen Çisem Çakır'ın bir önerilen videosunun başlığında gördüm bu neymiş diye araştırdım ve benim sorunuma çok benzediğini fark ettim. Bakalım öyle miymiş göreceğiz
Abla ben aşağı yukarı ek gıdaya geçtiğim dönemden beri stresliyimStres mi oldun acaba. Çünkü stres tetikliyor bu durumu
Cilt bakımı yaptırıyor musun aradaBen hala burnumds ki siyah noktalar ile ugrasiyormus. Ne inat seylermis boyle.
HayirCilt bakımı yaptırıyor musun arada