Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Siyah noktalar 5gundur yok desem 😎
Tek el ile olsada cilt bakimina devam ✌️

anlat da herkes siyah noktasız gezsin :KK70:
Söylemem. En guzel siyah noktasiz burun benim olmali :KK53:

Saka maka 😂 double cleansing sayesinde herhal. Onu ekleyip Birde The Ordinary nin peelingini birkac damla ile T zone e surup 5dk bekledim ardindan yikadim. 10dk bekleyince cildime iyi gelmemisti.
Birde mandelic acid i 2aksam da bir surdum

A Arrietty_ C Calcifer sonunda dermatoloji randevuma gittim🥳🥳🥳 aynı doktorla daha önce altı ay akne tedavimi sürdürmüştük ve çok iyi sonuç almıştım. Aynı tedaviyi tekrarlayacağız bu ay, aynı ilaçları yazdı. Fungal akne olabilir mi diye endişlenediğimi söyledim. Sen ne okuyorsun diye sorup güldü 😂 henüz okuyamıyorum dedim😂 Fungal akne follicullitistir, çoğunlukla sırtta omuzlarda olur(benim de var oralarda) ve bu tedaviye dirençlidir. Sen bu ay bunları kullan önümüzdeki ay kontrole gel bir durumuna ve ilaçların etkisine bakalım o zaman karar veririz dedi. İşte bunlar:
IMG_20220330_190155.jpg
IMG_20220330_190137.jpg

A Arrietty_ C Calcifer sonunda dermatoloji randevuma gittim🥳🥳🥳 aynı doktorla daha önce altı ay akne tedavimi sürdürmüştük ve çok iyi sonuç almıştım. Aynı tedaviyi tekrarlayacağız bu ay, aynı ilaçları yazdı. Fungal akne olabilir mi diye endişlenediğimi söyledim. Sen ne okuyorsun diye sorup güldü 😂 henüz okuyamıyorum dedim😂 Fungal akne follicullitistir, çoğunlukla sırtta omuzlarda olur(benim de var oralarda) ve bu tedaviye dirençlidir. Sen bu ay bunları kullan önümüzdeki ay kontrole gel bir durumuna ve ilaçların etkisine bakalım o zaman karar veririz dedi. İşte bunlar:
Eki Görüntüle 3037306 Eki Görüntüle 3037307
Umarim faydasi olur ☺️

Göz alti kremi deniyorum 3 gündür.
Cok az miktar.
Felaket yakiyor 🤬
Akne gibi birsey cikti gozumun altinda. Disa vurdu herhal.
30 ml kucuk boy almistim.
Yarin baska deneyecegim

Göz alti kremi deniyorum 3 gündür.
Cok az miktar.
Felaket yakiyor 🤬
Akne gibi birsey cikti gozumun altinda. Disa vurdu herhal.
30 ml kucuk boy almistim.
Yarin baska deneyecegim
Takip ettiğim bir estetik cerrah gözaltı için krem önermiyor onun yerine serum öneriyordu. Kremler gözaltında milialara neden olabiliyormuş. O daha güzel açıklamıştı aslında videoyu bulup atayım.

Akne ve yağa meyilli ciltler için makyaj çıkarma rutini nasıl olmalı kızlar bilen biri yazabilir mi ürün isimleri ile birlikte

Akne ve yağa meyilli ciltler için makyaj çıkarma rutini nasıl olmalı kızlar bilen biri yazabilir mi ürün isimleri ile birlikte
Makyaj yapmayi bilmiyorum Ama yapsanda yapmasanda ilk yag bazli temizleme urunu tavsiye efiliy. Sonra su bazli.
Binlerce cesit var.
Heimish in yag bazli urunu en cok rasladigim. Memnun olan cok.

Bir kac püf noktasi 🤭
Tonic kullanirken 2. Püf noktasini uygularken buluyorum kendimi

Bir kac püf noktasi 🤭
Tonic kullanirken 2. Püf noktasini uygularken buluyorum kendimi

Kendimi tokatlamaya gidiyorum hehehehe

X