- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Yok uok sadece akşamları. Çok yüz yıkama da cilt bariyerine zarar verebiliyorSabah gerek yok yani ?
Ozaman aldigimiza deger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok uok sadece akşamları. Çok yüz yıkama da cilt bariyerine zarar verebiliyorSabah gerek yok yani ?
Ozaman aldigimiza deger
Tamamdir, tesekkurlerYok uok sadece akşamları. Çok yüz yıkama da cilt bariyerine zarar verebiliyor
anlat da herkes siyah noktasız gezsinSiyah noktalar 5gundur yok desem
Tek el ile olsada cilt bakimina devam
Söylemem. En guzel siyah noktasiz burun benim olmalianlat da herkes siyah noktasız gezsin
Umarim faydasi olurA Arrietty_ C Calcifer sonunda dermatoloji randevuma gittim aynı doktorla daha önce altı ay akne tedavimi sürdürmüştük ve çok iyi sonuç almıştım. Aynı tedaviyi tekrarlayacağız bu ay, aynı ilaçları yazdı. Fungal akne olabilir mi diye endişlenediğimi söyledim. Sen ne okuyorsun diye sorup güldü henüz okuyamıyorum dedim Fungal akne follicullitistir, çoğunlukla sırtta omuzlarda olur(benim de var oralarda) ve bu tedaviye dirençlidir. Sen bu ay bunları kullan önümüzdeki ay kontrole gel bir durumuna ve ilaçların etkisine bakalım o zaman karar veririz dedi. İşte bunlar:
Eki Görüntüle 3037306 Eki Görüntüle 3037307
Takip ettiğim bir estetik cerrah gözaltı için krem önermiyor onun yerine serum öneriyordu. Kremler gözaltında milialara neden olabiliyormuş. O daha güzel açıklamıştı aslında videoyu bulup atayım.Göz alti kremi deniyorum 3 gündür.
Cok az miktar.
Felaket yakiyor
Akne gibi birsey cikti gozumun altinda. Disa vurdu herhal.
30 ml kucuk boy almistim.
Yarin baska deneyecegim
Takip ettiğim bir estetik cerrah gözaltı için krem önermiyor onun yerine serum öneriyordu. Kremler gözaltında milialara neden olabiliyormuş. O daha güzel açıklamıştı aslında videoyu bulup atayım.
Bekliyorum video Yu.
Ne cesit serum merak ettim
Bu video 1.26'da başlıyor göz kremiyle ilgili kısım
Ay rica ederim bu adamın videolarını tavsiye ederim bene bayağı şey öğrendim cilt bakımı konusunda. Bir de enerjisi çok hoşuma gidiyorIki tane almistim Birde. Farkli farkli
Tesekkurler video icin
Sabah biraz daha bakinayim videolarina.Ay rica ederim bu adamın videolarını tavsiye ederim bene bayağı şey öğrendim cilt bakımı konusunda. Bir de enerjisi çok hoşuma gidiyor
Makyaj yapmayi bilmiyorum Ama yapsanda yapmasanda ilk yag bazli temizleme urunu tavsiye efiliy. Sonra su bazli.Akne ve yağa meyilli ciltler için makyaj çıkarma rutini nasıl olmalı kızlar bilen biri yazabilir mi ürün isimleri ile birlikte
Su bazlı ürünler kullanılmalı.Akne ve yağa meyilli ciltler için makyaj çıkarma rutini nasıl olmalı kızlar bilen biri yazabilir mi ürün isimleri ile birlikte
Kendimi tokatlamaya gidiyorum heheheheBir kac püf noktasi
Tonic kullanirken 2. Püf noktasini uygularken buluyorum kendimi
Young Yuh 🙂 on Instagram: "Koreans are pretty okay at skincare… 😏 I watch a LOT of Korean YouTubers and these are like the SMALL things I’ve learned from watching HOURS of their content: 🧽 @kasperxxi - sponge your moisturizer 👋🏻 @yookihhh - slap you
6,078 likes, 71 comments - yayayayoung on March 9, 2022: "Koreans are pretty okay at skincare… 😏 I watch a LOT of Korean YouTubers and these are like the SMALL things I’ve learned from watching HOURS of their content: 🧽 @kasperxxi - sponge your moisturizer 👋🏻 @yookihhh - slap your face ☀️...www.instagram.com