Bu aksamdan sonra uygun olmadigina karar verdim bendeanladım bir bir tek serumunu kullanmıştım ne iyi ne de kötü yorumum var.ama simple diye bir markanın kullandım ucuz diye alıp.heryerim kıpkırmızı oldu kaşın kaşın.attım çöpe .o da yakmıştı aynen.içindeki maddeler alerjik olabilir.ordinary de de size uygun olmayan bir eklenti madde olabilir
Olabilir çünkü onu rutinine yeni kattın. diğer rutininde böyle bir sorun yoktu. Ara ver bakalım onaGaliba birseyleri yanlis yapiyorum. Cildimde Boyle minik kabarcik cikmisti. Beyaz.
Bu aksam fiddy yaptim. Ve 3tane daha cikti anlimda..
The Ordinary nin urununden suphe ediyorum
Evet 2.kullanisimdi bu.Olabilir çünkü onu rutinine yeni kattın. diğer rutininde böyle bir sorun yoktu. Ara ver bakalım ona
Yüzde soyulma oldumu pekiSabah akşam Aknicare Cleansing Gel ile temizleyip yine aynı markanın nemlendiricisini uyguluyorum. Sivilcem vb. varsa noktasal olarak oraya sürüyorum.
Haftada bir fiziksel peeling: ipek kese + çay ağacı yağı, e vitamini karışımı. Haftada bir de kimyasal peeling: The Ordinary AHA+BHA Peeling Solution kullanıyorum. Bu serumun sivilce izlerime çok faydası oluyor.
Güneş kreminde de yakında Aknicare'e geçeceğim sanırım. Bir sürü marka denedim ama bu hariç sivilce yapmayanı olmadı. Cilt tipim yağlı/karma ve akneye aşırı meyilli.
AHA+BHA'dan sonra mı? Bende yapmıyor.Yüzde soyulma oldumu peki
Rutinine eklediğin yeni bir şey yok dimi15yasindan beri (20senedir) sivilcem yoktu.
Cok nadir kasimda cikardi Oda cips yersem.
Alnimda 3-4 sivilce cikti
Farkli birseyde kullanmiyorum. Neden böyle oldu
Hayir yoktur. Hala the Ordinary nin urunu yuzunden mi diyorum. Sonradan boyle patlama yapar mi kiRutinine eklediğin yeni bir şey yok dimi
O sana iyi gelmemişti bence ondan. Tepki veriyor olabilir cildinHayir yoktur. Hala the Ordinary nin urunu yuzunden mi diyorum. Sonradan boyle patlama yapar mi ki
Sheet Maske yaptim suan . umarim birazda olsa fayda eder
Jeton gec dusuyor herhalO sana iyi gelmemişti bence ondan. Tepki veriyor olabilir cildin
Ben onun güneş kremi ve yüz yıkama jelini kullanıyorumJeton gec dusuyor herhal
Bu arada Cosrx – Hyaluronic Acid Hydra Power Essence in hic etkisini gormedim desem
Sende kullaniyordun diye hatirliyorum. Bir fark veya faydasini gordun mu?
Hyaluronic acid de aldin diye kalmis aklimda.Ben onun güneş kremi ve yüz yıkama jelini kullanıyorum
Evet biliyorum özellikle doğum sonrası dökülen saçlara çok iyi geliyormuşHyaluronic acid de aldin diye kalmis aklimda.
Gunes kremi cok guzel.
Cok garip birsey ogrendim
Hyaluronic acid sac icin cok iyiymis .
Artik yuzum yerine sacima uygulayacagim.Evet biliyorum özellikle doğum sonrası dökülen saçlara çok iyi geliyormuş
Dermoroller ile yapıyorlar bir de. Ama onu çok hijyenik bulmuyorlar iyi temizlenirse alet çok daha hızlı sonuç alırsın diyorlar.Artik yuzum yerine sacima uygulayacagim.
Sadece sag dipleri icin mi? Insta da videoda gormustum. Kayit etmemissim.
Kepek sorunuma cozum olur umarim
Yves Rocher bende alerji yaptıYves rocher ürünlerini kullanıyorum sadece sebo vegatal serisini özellikle temizleme jeliyle temizliyorum daha sonra tonik ve krem o kadar iyi geliyor ki ve %98 civarında doğal olması sebebiyle hiçbir yan etkisi olmuyor kesinlikle tavsiye ederim
Aaaa hangi ürününü kullanmıştınız? Ben şimdiye kadar neredeyse 30a yakın ürününü kullandım çok memnun kaldım yaniYves Rocher bende alerji yaptı