- 4 Mayıs 2021
- 552
- 1.197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heimish,mizon ve some by mi derim benYani bir krem 1000-1500 lira olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Hangi markalar acaba? Çok şey kullandım ama nafile.
Heimish,mizon ve some by mi derim ben
Link atayim siz bakin.
Yok okadar degil Ama 200-500 arasiymis Türkiyede.
Heimish Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream - Derinlemesine Nemlendirici & Besleyici Krem
Heimish Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream - Derinlemesine Nemlendirici & Besleyici Kremwww.justinbeauty.net
Nemlendirici Kremler - Kore Kozmetik Ürünleri | Justin Beauty
Galiba daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Yinede C Calcifer basgani cagiralim k beauty batakligina o dusurdu beni. Baska birseye bakmaz oldum
Nemlendirici konusunda ben de arayıştayımHeimish,mizon ve some by mi derim ben
Link atayim siz bakin.
Yok okadar degil Ama 200-500 arasiymis Türkiyede.
Heimish Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream - Derinlemesine Nemlendirici & Besleyici Krem
Heimish Marine Care Deep Moisture Nourishing Melting Cream - Derinlemesine Nemlendirici & Besleyici Kremwww.justinbeauty.net
Nemlendirici Kremler - Kore Kozmetik Ürünleri | Justin Beauty
Galiba daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
Yinede C Calcifer basgani cagiralim k beauty batakligina o dusurdu beni. Baska birseye bakmaz oldum
Korendey sitesindeki ürünleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hepsi temiz içerikli bazıları vegan dostu. Ben Cosrx'un güneş kremi ve Yüz temizleme jelini kullanıyorum. Nemlendirici konusunda ben de arayıştayım. yazın güneş kremim yeterli geliyor ama kışın gelmiyor
Korendey sitesindeki ürünleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hepsi temiz içerikli bazıları vegan dostu. Ben Cosrx'un güneş kremi ve Yüz temizleme jelini kullanıyorum. Nemlendirici konusunda ben de arayıştayım. yazın güneş kremim yeterli geliyor ama kışın gelmiyor
gratiste herbaderm leke serumu var ben ondan kullandım 2 kutu .çok çok hafifledi güneç lekelerim.1 hafta önce de nivea leke serumu 360 aldım .onu da sabah akşam kullanıyorum.omuz başlarıma da expigment aldım 3 gün önce.faydası olursa buraya yazarım.çok etkili soyucu bir ürün olduğundan expigmenti yüzüme uygulamıyorum.yüze sadece nivea leke kremiEtiketlemem mi :)
Ufaktan başlamakta fayda var ah şu cilt lekelerim bir geçse
Expigment ben kullandım geçmiştegratiste herbaderm leke serumu var ben ondan kullandım 2 kutu .çok çok hafifledi güneç lekelerim.1 hafta önce de nivea leke serumu 360 aldım .onu da sabah akşam kullanıyorum.omuz başlarıma da expigment aldım 3 gün önce.faydası olursa buraya yazarım.çok etkili soyucu bir ürün olduğundan expigmenti yüzüme uygulamıyorum.yüze sadece nivea leke kremi
indirim takip edip al.maalesef tüm kozmetiklere saç boyalarına kadar aşırı zam gelmiş.expigment ucuz ya ondan şüphelendim.evet güneş görmemesi lazımmış onu kullanırken cildin.üstüne de yüksek faktörlü güneş kremi kullanılmalıymış.nivea leke kremini herkes övüyor .işe yararsa yazarım.200 tl ye aldım ama nette daha ucuza da vardı.güzellik merkezlerine gidecek vaktim de yok bir de fahiş fiyatlar istiyorlar anlamadığımız için cihazlardanExpigment ben kullandım geçmişte
Güzel yapıyor cildi ama kışın kullanmak lazim onu gece falan
Lekeler içinde harberm bir deneyeyim bakayım :)
Çok teşekkür ederim
En yakın indirim herhalde sevgililer gününde falan olurindirim takip edip al.maalesef tüm kozmetiklere saç boyalarına kadar aşırı zam gelmiş.expigment ucuz ya ondan şüphelendim.evet güneş görmemesi lazımmış onu kullanırken cildin.üstüne de yüksek faktörlü güneş kremi kullanılmalıymış.nivea leke kremini herkes övüyor .işe yararsa yazarım.200 tl ye aldım ama nette daha ucuza da vardı.güzellik merkezlerine gidecek vaktim de yok bir de fahiş fiyatlar istiyorlar anlamadığımız için cihazlardan
güvenilir bir yerden mi aldınız?onu sahteleri o kadar fazla ki şaşarsınız.orjinal fiyatına satıyorlar bir deGaliba birseyleri yanlis yapiyorum. Cildimde Boyle minik kabarcik cikmisti. Beyaz.
Bu aksam fiddy yaptim. Ve 3tane daha cikti anlimda..
The Ordinary nin urununden suphe ediyorum
Sephora dan aldim.güvenilir bir yerden mi aldınız?onu sahteleri o kadar fazla ki şaşarsınız.orjinal fiyatına satıyorlar bir de
anladım bir bir tek serumunu kullanmıştım ne iyi ne de kötü yorumum var.ama simple diye bir markanın kullandım ucuz diye alıp.heryerim kıpkırmızı oldu kaşın kaşın.attım çöpe .o da yakmıştı aynen.içindeki maddeler alerjik olabilir.ordinary de de size uygun olmayan bir eklenti madde olabilirSephora dan aldim.
Yurtdisinda sahtesini bulmak imkansiz.
Fakat daha onceden insta da birkac kiside The Ordinary nin farkli urunlerinde ciltlerine iyi gelmedigini okumustum.
Birde Aha BHa urunu. En son 3 hafta once kullandim. Haftada 1icin uygun. Yinede arayi uzatiyorum.
Cildimi kirmizi yapiyor hafif yakiyor hissi oldu bugun.