Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Dun ki fiddy sonucumu yazayim.
Suan en buyuk problemim burnumun ustundeki siyah noktalar. Cok belirgindi .

Fiddy e baslayinca azalma vardi. 2hafta yapamayinca yine cok gozume batmaya baslamisti.
Sonunda dün aksam yaptim.

The Ordinary den 2% bha kullandim.
the-ordinary-aha-30--bha-2-peeling-solution-30ml-2328-117-0030_1.jpg
Ardindan yeni kil maskemi kullandim 😂
Gozenekler icin yeni maskeymis.
Bir 15dk da bunu tuttum yuzumde.
Yikadikdan sonra mini banila yag bazli cleanser i surdum.

Neyse isin iyi yani. Siyah noktalarda dahada azalma var :rolleyes:
Kanimca 😂 1-2 daha fiddy sonrasi kurtulmus olacagim siyah noktalardan

Eklentiler

• 13314107-1184896452277741.jpg
    13314107-1184896452277741.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 37
Yani bir krem 1000-1500 lira olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Hangi markalar acaba? Çok şey kullandım ama nafile. ☹️
Heimish,mizon ve some by mi derim ben

Link atayim siz bakin.
Yok okadar degil Ama 200-500 arasiymis Türkiyede.

Nemlendirici Kremler - Kore Kozmetik Ürünleri | Justin Beauty

Galiba daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Yinede C Calcifer basgani cagiralim 😂 k beauty batakligina o dusurdu beni. Baska birseye bakmaz oldum

Ben belif den kullaniyorum nemlendiriciyi Birde jumiso dan. Ikisinden de cok memnunum.
Belif in fiyatina baktim,ucuk sekilde Türkiyede. Jumiso dan have a good cream e bakayim dedim bulamadim

Edit : Jumiso - Have a Good Cream Snail & Centella 10gr/50gr

Buldum 🤭 tavsiye ederim bunu.

Yorumlari da olursan gorursun memnunlar 😁

Link atayim siz bakin.

Yinede C Calcifer basgani cagiralim 😂 k beauty batakligina o dusurdu beni. Baska birseye bakmaz oldum

Ben hiç duymamışım bu markaları, teşekkür ederim. 😊 C Calcifer bekleniyor. 😀

Link atayim siz bakin.

Nemlendirici konusunda ben de arayıştayım :KK43:

Ben hiç duymamışım bu markaları, teşekkür ederim. 😊 C Calcifer bekleniyor. 😀
Korendey sitesindeki ürünleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hepsi temiz içerikli bazıları vegan dostu. Ben Cosrx'un güneş kremi ve Yüz temizleme jelini kullanıyorum. Nemlendirici konusunda ben de arayıştayım. yazın güneş kremim yeterli geliyor ama kışın gelmiyor

Korendey sitesindeki ürünleri rahatlıkla kullanabilirsin. Hepsi temiz içerikli bazıları vegan dostu. Ben Cosrx'un güneş kremi ve Yüz temizleme jelini kullanıyorum. Nemlendirici konusunda ben de arayıştayım. yazın güneş kremim yeterli geliyor ama kışın gelmiyor

Ben hiç bilmiyorum bu siteyi, bakayım hemen. 🥰
Teşekkür ediyorum. ☺️

sali aksam sen yazar yazmaz nisanlimi arayip soyledigin serumu aldirdim hemen kullanmaya basladim 🙈 C Calcifer bir de serumu satan kadin buna nemlendiriciyi de satmis sagolsun o da bitmisti :KK70:

cok memnunum simdilik, daha 2 gun oldu ama normalde cildimi dedigim gibi gun icinde 4-5 kez nemlendiriyordum. simdi sabah temizleyince sadece isntree hyaluronic acid moist cream suruyorum, gece de serumu surup yine ayni kremden cok az suruyorum. gun icinde hic rahatsiz etmedi yenileme ihtiyaci hissetmedim. 🥰

cok verimli bi fikir alisverisi oldu tesadufen ahajahah sevindimm

Etiketlemem mi :)
Ufaktan başlamakta fayda var ah şu cilt lekelerim bir geçse 😂
gratiste herbaderm leke serumu var ben ondan kullandım 2 kutu .çok çok hafifledi güneç lekelerim.1 hafta önce de nivea leke serumu 360 aldım .onu da sabah akşam kullanıyorum.omuz başlarıma da expigment aldım 3 gün önce.faydası olursa buraya yazarım.çok etkili soyucu bir ürün olduğundan expigmenti yüzüme uygulamıyorum.yüze sadece nivea leke kremi

gratiste herbaderm leke serumu var ben ondan kullandım 2 kutu .çok çok hafifledi güneç lekelerim.1 hafta önce de nivea leke serumu 360 aldım .onu da sabah akşam kullanıyorum.omuz başlarıma da expigment aldım 3 gün önce.faydası olursa buraya yazarım.çok etkili soyucu bir ürün olduğundan expigmenti yüzüme uygulamıyorum.yüze sadece nivea leke kremi
Expigment ben kullandım geçmişte
Güzel yapıyor cildi ama kışın kullanmak lazim onu gece falan
Lekeler içinde harberm bir deneyeyim bakayım :)
Çok teşekkür ederim ☺️

Expigment ben kullandım geçmişte
Güzel yapıyor cildi ama kışın kullanmak lazim onu gece falan
Lekeler içinde harberm bir deneyeyim bakayım :)
Çok teşekkür ederim ☺️
indirim takip edip al.maalesef tüm kozmetiklere saç boyalarına kadar aşırı zam gelmiş.expigment ucuz ya ondan şüphelendim.evet güneş görmemesi lazımmış onu kullanırken cildin.üstüne de yüksek faktörlü güneş kremi kullanılmalıymış.nivea leke kremini herkes övüyor .işe yararsa yazarım.200 tl ye aldım ama nette daha ucuza da vardı.güzellik merkezlerine gidecek vaktim de yok bir de fahiş fiyatlar istiyorlar anlamadığımız için cihazlardan

indirim takip edip al.maalesef tüm kozmetiklere saç boyalarına kadar aşırı zam gelmiş.expigment ucuz ya ondan şüphelendim.evet güneş görmemesi lazımmış onu kullanırken cildin.üstüne de yüksek faktörlü güneş kremi kullanılmalıymış.nivea leke kremini herkes övüyor .işe yararsa yazarım.200 tl ye aldım ama nette daha ucuza da vardı.güzellik merkezlerine gidecek vaktim de yok bir de fahiş fiyatlar istiyorlar anlamadığımız için cihazlardan
En yakın indirim herhalde sevgililer gününde falan olur 👍
Onu bi bakayım da Allahtan benim çok yakınımda var gratis oradan alırım yaza kadar kullanırım en azından yaza lekesiz girerim 😂
Nivea güneş koruyucu kullandım ben fena değildi kokusu çok güzeldi ama 😇
Expigment ucuz ama doktor vermişti bana da hiç bir sorun yaşamadım için rahat olsun

Sabah akşam Aknicare Cleansing Gel ile temizleyip yine aynı markanın nemlendiricisini uyguluyorum. Sivilcem vb. varsa noktasal olarak oraya sürüyorum.

Haftada bir fiziksel peeling: ipek kese + çay ağacı yağı, e vitamini karışımı. Haftada bir de kimyasal peeling: The Ordinary AHA+BHA Peeling Solution kullanıyorum. Bu serumun sivilce izlerime çok faydası oluyor.

Güneş kreminde de yakında Aknicare'e geçeceğim sanırım. Bir sürü marka denedim ama bu hariç sivilce yapmayanı olmadı. Cilt tipim yağlı/karma ve akneye aşırı meyilli.

Galiba birseyleri yanlis yapiyorum. Cildimde Boyle minik kabarcik cikmisti. Beyaz.

Bu aksam fiddy yaptim. Ve 3tane daha cikti anlimda..

The Ordinary nin urununden suphe ediyorum

Galiba birseyleri yanlis yapiyorum. Cildimde Boyle minik kabarcik cikmisti. Beyaz.

Bu aksam fiddy yaptim. Ve 3tane daha cikti anlimda..

The Ordinary nin urununden suphe ediyorum
güvenilir bir yerden mi aldınız?onu sahteleri o kadar fazla ki şaşarsınız.orjinal fiyatına satıyorlar bir de

güvenilir bir yerden mi aldınız?onu sahteleri o kadar fazla ki şaşarsınız.orjinal fiyatına satıyorlar bir de
Sephora dan aldim.
Yurtdisinda sahtesini bulmak imkansiz.
Fakat daha onceden insta da birkac kiside The Ordinary nin farkli urunlerinde ciltlerine iyi gelmedigini okumustum.
Birde Aha BHa urunu. En son 3 hafta once kullandim. Haftada 1icin uygun. Yinede arayi uzatiyorum.
Cildimi kirmizi yapiyor hafif yakiyor hissi oldu bugun.

Sephora dan aldim.
Yurtdisinda sahtesini bulmak imkansiz.
Fakat daha onceden insta da birkac kiside The Ordinary nin farkli urunlerinde ciltlerine iyi gelmedigini okumustum.
Birde Aha BHa urunu. En son 3 hafta once kullandim. Haftada 1icin uygun. Yinede arayi uzatiyorum.
Cildimi kirmizi yapiyor hafif yakiyor hissi oldu bugun.
anladım bir bir tek serumunu kullanmıştım ne iyi ne de kötü yorumum var.ama simple diye bir markanın kullandım ucuz diye alıp.heryerim kıpkırmızı oldu kaşın kaşın.attım çöpe .o da yakmıştı aynen.içindeki maddeler alerjik olabilir.ordinary de de size uygun olmayan bir eklenti madde olabilir

X