- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Sali yapmisim en son..olmaz galiba olur mu kiBenim yerime de yap. Yarın ben de yapacağım
Burnumun ustunde sivilce gibim seyler cikti. Siyah noktalar olurdu Ama sivilce hic olmazdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sali yapmisim en son..olmaz galiba olur mu kiBenim yerime de yap. Yarın ben de yapacağım
AA yapma o zaman haftada bir iyidirSali yapmisim en son..olmaz galiba olur mu ki
Burnumun ustunde sivilce gibim seyler cikti. Siyah noktalar olurdu Ama sivilce hic olmazdi.
Dün yaptım ben de. Pamuk gibi oldu yüzüm
Ben su burnumun ustundeki siyah noktalar icin yapiyorum baya azalma var.Dün yaptım ben de. Pamuk gibi oldu yüzüm
Ooo fark edilmeye başlamış bile süperBen su burnumun ustundeki siyah noktalar icin yapiyorum baya azalma var.
Yüzüm günlük rutin sonrasi yumus yumus farki annemde goruyor. Gecen ne surdun diyordu
Ben de 2 haftadır yapamıyorum çok mutsuzumKil maskemi bacim götürdü bir deneyim diye. Fiddysiz 2.haftam
Bu tarz şeyler cilt yapını bozar kullanma benceYumurta akı maskesi var bir Internet sitesinde gördüm ,kullananlar yorum da yüzünün fotoğrafını da paylaşmış ve gözenekleri gözle görülür derecede kapatmış. Kullanan var mı aramızda?
BendeBen de 2 haftadır yapamıyorum çok mutsuzum
Aaaavalla alıcaktımsağolasınBu tarz şeyler cilt yapını bozar kullanma bence
Peki bu maskenin evde yapılanı var onu kullanmayım mı sence? Hani şu bir kat peçete üstüne yumurta akı olanından.Bu tarz şeyler cilt yapını bozar kullanma bence
Ay bende de aynı valla . Çoğalmadı ama istiyorum yapmayı. Kış ayında daha çok neme ihtiyacı duyuyor ciltBende
Tamda burnumun ustundeki siyah noktalar azaliyordu. Gerci artmadi. Kaldi oyle.
Surekli Minik sivilceler cikiyor. Gerci sivilcemi oluyor. Azcik igrenc olcak. Minik ici yag dolu tiksinme tamam mi
Birde bugun fark ettim,dus sonrasi yine kipkirmizi suratim. Nemsiz oldugundan mi bu ?
Evet ya çok dertliyim tek bakım esyam hindistan cevizi yağıHamile olduğun için her şeyi kullanamazsın ama
Allahım rezillik 3 kere inceledim resimleri .victor.hugo nasıl markaymış ben niye görmedim daha önce diye düşündüm durdum.Siz istediniz ben açtım. e açtıysam o zaman hep beraber bir rutin oluşturalım ne dersiniz. O zaman çıkın çıkın gelin
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ. MUTLAKA YAZ KIŞ GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSAK BİLE GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. CİLDİ LEKELENDİREN IŞINLARDIR
Benim cildim yazın yağlıya dönük karma, kışın kuruya dönük karma olduğu için yaz kış farklı ürünler kullanıyorum.
Günlük rutinimi yazıyorum lütfen korkup kaçmayın hahahahaha
Sabah
Köpük temizleyici ile yüz yıkama
tonikleme
hyaluronik asit
Güneş Kremi
Akşam
-Çift aşamalı temizlik ilk önce yağ bazlı temizleyici ile sonra Köpük temizleyici ile yüz -yıkama
-tonikleme
-hyaluronik asit
-C vitamini + bha asit dönüşümlü kullanıyorum. (Bunlar beraber kullanılmaz dikkat)
-Nemlendirici
Haftada iki kere fiddy metodu yapıyorum
Benim cilt tipime uygun kullandığım ürünler bunlar.
Lütfen kendi cildinize uygun ürünleri kullanın
Eki Görüntüle 2963948 Eki Görüntüle 2963949 Eki Görüntüle 2963950
Eki Görüntüle 2963990 Eki Görüntüle 2963991
Ay pardon yumurta akı diye okudum. O maskeyi biliyorum çok beğenen de var sevmeyen de. Cildine uygunsa al bence ama mucize bekleme. Düzen ve sabır çok önemliAaaavalla alıcaktımsağolasın
Hugo da çok bakımlıymış. İnflucer ler gibi kendi markasını çıkarmışAllahım rezillik 3 kere inceledim resimleri .victor.hugo nasıl markaymış ben niye görmedim daha önce diye düşündüm durdum.
üst üste koymuşsun. Bende yan çevrilmiş krem kutusu zannettim