Evet zaten yumurta akı yazdımAy pardon yumurta akı diye okudum. O maskeyi biliyorum çok beğenen de var sevmeyen de. Cildine uygunsa al bence ama mucize bekleme. Düzen ve sabır çok önemli
Millet ne markalar biliyor dedim içimden Depresyona soktun beni 2 dakikadaHugo da çok bakımlıymış. İnflucer ler gibi kendi markasını çıkarmış
Hahahahaha çık ordan çıkMillet ne markalar biliyor dedim içimden Depresyona soktun beni 2 dakikada
victoria secret varda victor.hugo niye olmasın
Kil maskesi alsana
Birde nemlendiricinin hangisi iyi geliyor cozemedim. Cunku kac cesit almissimAy bende de aynı valla . Çoğalmadı ama istiyorum yapmayı. Kış ayında daha çok neme ihtiyacı duyuyor cilt
Ben hiç yanaşmadım ona hahaha. Valla bilemedim
Benim cildim karma. Ne tür bir kil almalıyım ?Kil maskesi alsana.gozume milyon tane kestirdim.
Bahanem hazir.
2haftadir kizkardesim de
Benim de kullandığım bir ürün sivilce yapıyor ama hangisi çözemedim. Şüphelendiğim ürün gibi. Nemlendirici bulmam lazım benim deBirde nemlendiricinin hangisi iyi geliyor cozemedim. Cunku kac cesit almissim
Sebum yani bu yagli cilt olupda siyah noktalar ve gözeneklere uygun planda almissim kuru /Nene ihtiyac olan da.
Birkac seyi ufak boy aldigim iyi olmus ama. Koku hassasiyetim var. Ve surunce cok yagli zor emilen almissim 2tane
Claderm kil maskesini dene. Hem fiyatı uygun hem de tek kullanımlık yüzünde fazla tutma amaBenim cildim karma. Ne tür bir kil almalıyım ?
Evde yapiim mii? Kendi tavuğumuzu besliyoruz organik organik iyi olur sanki.Ben hiç yanaşmadım ona hahaha. Valla bilemedim
Aman uzak dur evdeki malzemelerden hahahEvde yapiim mii? Kendi tavuğumuzu besliyoruz organik organik iyi olur sanki.
Geçen gün yüzüm için hamur yoğuracaktımAman uzak dur evdeki malzemelerden hahah
Baskani dinle senBenim cildim karma. Ne tür bir kil almalıyım ?
Cosrx dedin beni yakaladınBaskani dinle sen
Ben antik kuntikciyim
Gerci cosrx in kil maskesi var Poreless Clarifying Charcoal Mask onu merak ediyorum.
Dur şimdi ucuz dan pahalıya doğru kullanmaya başlicamBaskani dinle sen
Ben antik kuntikciyim
Gerci cosrx in kil maskesi var Poreless Clarifying Charcoal Mask onu merak ediyorum.
Benimde mi acaba temizleme jelim yapiyor. Bugun asiri yagli ve yine o sivilcelerden cikti.Benim de kullandığım bir ürün sivilce yapıyor ama hangisi çözemedim. Şüphelendiğim ürün gibi. Nemlendirici bulmam lazım benim de
Ya benim büyük ihtimalle c vitamini yapıyor. Az kaldı bitmek üzere başka marka alacağımBenimde mi acaba temizleme jelim yapiyor. Bugun asiri yagli ve yine o sivilcelerden cikti.
Bitmiyorda,pek bi bereketli cikti.
Geçenlerde bir üye sen sebastian yapıp resmini koymuş. Su böreği zannettim onuda ilk bakışta. Bazen kafam çok dolu olunca böyle şeyler oluyorHahahahaha çık ordan çık