Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

C Calcifer sen şimdi ne diyorsun o maske için almayayım mı? Çok paalı zaten alma dersen almam

Ay bende de aynı valla . Çoğalmadı ama istiyorum yapmayı. Kış ayında daha çok neme ihtiyacı duyuyor cilt
Birde nemlendiricinin hangisi iyi geliyor cozemedim. Cunku kac cesit almissim
Sebum yani bu yagli cilt olupda siyah noktalar ve gözeneklere uygun planda almissim kuru /Nene ihtiyac olan da.
Birkac seyi ufak boy aldigim iyi olmus ama. Koku hassasiyetim var. Ve surunce cok yagli zor emilen almissim 2tane

Benim de kullandığım bir ürün sivilce yapıyor ama hangisi çözemedim. Şüphelendiğim ürün gibi. Nemlendirici bulmam lazım benim de

Benim de kullandığım bir ürün sivilce yapıyor ama hangisi çözemedim. Şüphelendiğim ürün gibi. Nemlendirici bulmam lazım benim de
Benimde mi acaba temizleme jelim yapiyor. Bugun asiri yagli ve yine o sivilcelerden cikti.
Bitmiyorda,pek bi bereketli cikti.

Benimde mi acaba temizleme jelim yapiyor. Bugun asiri yagli ve yine o sivilcelerden cikti.
Bitmiyorda,pek bi bereketli cikti.
Ya benim büyük ihtimalle c vitamini yapıyor. Az kaldı bitmek üzere başka marka alacağım

Cosrx dedin beni yakaladın
Ya baksana sunun rengine

Gerci Birde su var. Tek kullanimlik. Denemek icin mantikli. Buda gozenekler icinmis

Bununda rengi guzel yorumlari okuyunca memnun olan var baya

Eklentiler

• vt-cosmetics-super-hyalon-capsule-mask-2.jpg
    187,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…