- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Yanaklarimda genelde ama cabuk geciyor tekrar.Sivilce çıkarıyor musun kızaran yerlerde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanaklarimda genelde ama cabuk geciyor tekrar.Sivilce çıkarıyor musun kızaran yerlerde?
Bence mutlaka bir dermatologa görün fungal akne olduğunu düşünüyorsan çünkü onun tedavisi bambaşkaymış ve çok fazla tetikleyen ürün varmış.Yanaklarimda genelde ama cabuk geciyor tekrar.
Arastirmam lazim guvenilir bir yer icin.Bence mutlaka bir dermatologa görün fungal akne olduğunu düşünüyorsan çünkü onun tedavisi bambaşkaymış ve çok fazla tetikleyen ürün varmış.
Aynen. Ben de biraz ara verdim cildim pul pul dökülmeye başladıEn son yazdigimdan beri duzeli yapamadim hastaydim diye. hatta hic yapmadim cilt bakimi desem yeridir.
Duzenli yapinca cidden hemen fark ediyor.
Beyaz bırakır diye korkuyorum ya malum Koreliler beyaz görünümü epey seviyor. Yine de bir deneyeceğim
Beyaz bırakır diye korkuyorum ya malum Koreliler beyaz görünümü epey seviyor. Yine de bir deneyeceğim
Evet uzun süredir onu kullanıyorum çok memnunum. Benim de cildim karma. Kışın epey kuru. Emilimi çok iyi beyazlık birakmıyor. Küçük boyunu alıp bir deneyin derim günes kremi biraz deneme yanılma.Missha'nın güneş kremlerini deneyen var mı ya? Power block olanı almak istiyorum. Cildim kurudan karmaya dönük
Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırımEvet uzun süredir onu kullanıyorum çok memnunum. Benim de cildim karma. Kışın epey kuru. Emilimi çok iyi beyazlık birakmıyor. Küçük boyunu alıp bir deneyin derim günes kremi biraz deneme yanılma.
hiç tavsiye etmem.emilmiyor.Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırım
fenomen şişirmesi . denemediyseniz la roche posay tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim ben de alıp denemeye karar verdim. Umarım memnun kalırım
Serumlarim bitti
Sonunda retinol aldim. Birde yeni nemlendirici