Merhaba retinol ne aldınız ben la Roche aldım da biraz fazla para verdim , şimdi de üzülüyorum çok para verdim diyeSerumlarim bitti
Sonunda retinol aldim. Birde yeni nemlendirici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba retinol ne aldınız ben la Roche aldım da biraz fazla para verdim , şimdi de üzülüyorum çok para verdim diyeSerumlarim bitti
Sonunda retinol aldim. Birde yeni nemlendirici
Yüzünüzü gün içinde ara ara suyla yıkarsanız ,mesela 4 saatte bir, yağı epey azaltırsınızSu bazlı kremler denedim. Benim yaglanmayi durduracak bir şeye ihtiyacım var aslında. Yani ne sürersem süreyim cildim alttan yağ üretip üsttekinin akmasına sebep oluyor.
Şu an hamileyim ve yağ üretmeyi durdurdum. İnşallah hep böyle olur.Yüzünüzü gün içinde ara ara suyla yıkarsanız ,mesela 4 saatte bir, yağı epey azaltırsınız
Hatırlı olsun Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinŞu an hamileyim ve yağ üretmeyi durdurdum. İnşallah hep böyle olur.
Abdest almak meselaYüzünüzü gün içinde ara ara suyla yıkarsanız ,mesela 4 saatte bir, yağı epey azaltırsınız
Teşekkür ederim ☺Hatırlı olsun Allah dağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Qne aldigimi unuttum yeminle. Kargoda sorun oldu. Yarin alacagim. Dur bakalim maili kurcalayim .Merhaba retinol ne aldınız ben la Roche aldım da biraz fazla para verdim , şimdi de üzülüyorum çok para verdim diye
Anua - Nano Retinol 0.3 % + Niacin Renewing SerumMerhaba retinol ne aldınız ben la Roche aldım da biraz fazla para verdim , şimdi de üzülüyorum çok para verdim diye
O kadar övüyorlar ki retinolü bakalım kulllanıp göreceğimAnua - Nano Retinol 0.3 % + Niacin Renewing Serum
Bunu aldim
Galiba fiyat ayni
İlk defa mı kullanacaksın
Evet ilk defa surecegim.İlk defa mı kullanacaksın
Sandviç yöntemi ile dene ilk önce de hassasiyet oluşturmasın. Temiz cildine nemlendirici sür sonra retinol sonra yine nemlendirici
Aynen bu şekilde kullan. En fazla onarıcı bir krem sürersin yatarkenEvet ilk defa surecegim.
Benim cildim hassas o yuzden azcik korkuyorum.
Klasik yuzumu yikadim, clay pad surdum (tonik gibi islevi var)
Simdi nemlendirici,retinol ,nemlendirici yapayim.
Fazla urun Kullanmayim retinol kullaninca?
Kullanma bence o zaman çünkü ilk defa kullanacaksın iritasyonu arttırırsınPHA og BHA var pad de.
Bu cildimi rahatsiz etmedi daha once. Hic aklima gelmedide. Gelse Milk toner kullanirdim
Kullandim bileKullanma bence o zaman çünkü ilk defa kullanacaksın iritasyonu arttırırsın
Neyse 1 kereden bişey olmaz belki deKullandim bile
Onu görmedim