Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birsey olmamis . Ruyama bile girdi bu durum
BencedeÖlümcül vuruş yapmışsın
Bence nemlendirici kurtardı seni
Bencede
Her 2. Aksam mi kullanilmali?
Maskemi yaptım oturuyorumKızlar kızlar cilt bakımınızı yapıyor musunuz kızlar?
Ohhh ohhh ben de süreyim bişeylerMaskemi yaptım oturuyorum
Ramazan bitti ben başladım artık düzenli bakımaOhhh ohhh ben de süreyim bişeyler
O zaman yazalım artık burdan konu boş kalmasın biz de motive oluruz benim günde 3 kere bakım yapmam lazım biliyosunRamazan bitti ben başladım artık düzenli bakıma
Geçmiş olsun önemli bir şey yok değil mi?Ben cok bosladim. 2024 hep hastalik ile gecti benim icin. Halim oldukca yaptim
Galiba yokGeçmiş olsun önemli bir şey yok değil mi?
O zaman sen de cilt bakımına başla motivasyonun artsınGaliba yok
Doktorlara göre cok sanssizmissim
Hepsi ust uste geldi.
Kil maskesi yapayim bende. Yuzum ne alemde bilmiyorum. Bu arada sadece burun ve ceneme yapiyorum artik. Yanaklarim kizariyor tum yuze yapinca.O zaman sen de cilt bakımına başla motivasyonun artsın
O zaman ilk cildinden başlayalımGaliba yok
Doktorlara göre cok sanssizmissim
Hepsi ust uste geldi.
Bak benim de cildim hassas 15 de 1 yaparsam yapıyorum kil maskesini o da kurutmayan bi maske yapıyorum. Bence sen de çok yapmaKil maskesi yapayim bende. Yuzum ne alemde bilmiyorum. Bu arada sadece burun ve ceneme yapiyorum artik. Yanaklarim kizariyor tum yuze yapinca.
Yarin bir magzada cilt analizi yapiliyormus. Ona gidecegim
Galiba ben ayda 1 veya 2 ayda 1 yapiyorum. Burnumdaki siyah noktalarin cogaldigini gorunce yapiyorum daha dogrusu.Bak benim de cildim hassas 15 de 1 yaparsam yapıyorum kil maskesini o da kurutmayan bi maske yapıyorum. Bence sen de çok yapma
Ah ne iyi olur. 2 gundur iyiyim.O zaman ilk cildinden başlayalım