- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin orada fiyatlar burası kadar oynak değildir zaten. Bencr stok yapmana gerek yok senin. Benim bazı aldıklarımın skt tarihi 2028Stok yapmaya cesareti edemem. Tarihi filan gecer
Urunlerim bitmeden bisey almiyacagim
Dark spot glow serumum bitmek uzere. Bide azelaicacid im. Yinede bekletecegim almak icin
Olur olurBölge bölge başlarız böylece sıkılmayız ne dersin
Of valla su durumu asamiyorum. Habire, habire ucuyor fiyatlar.Sizin orada fiyatlar burası kadar oynak değildir zaten. Bencr stok yapmana gerek yok senin. Benim bazı aldıklarımın skt tarihi 2028
Mesela bu ayın 15inden önce bu ürün 3000tl mi neydi inanılır gibi değil.Of valla su durumu asamiyorum. Habire, habire ucuyor fiyatlar.
merhaba memnun musunuz bu üründenMesela bu ayın 15inden önce bu ürün 3000tl mi neydi inanılır gibi değil.Eki Görüntüle 3374009
Bunu stoklamak için aldım henüz kullanmadım. Medik8in farklı ürünlerini kullanıyorum şu anda.merhaba memnun musunuz bu üründen
yaa hangi ürünleri kullanıp memnun kaldınız ben de retinolu çok övülmüş onu almak istiyorum ama nemlendirici öneriniz varsa alabilirim.cilt tipiniz neBunu stoklamak için aldım henüz kullanmadım. Medik8in farklı ürünlerini kullanıyorum şu anda.
Benim cildim hassas kuru. Retinalini kullanıyorum 7 haftadır memnunum, cildim çok kolay irite olur fakat bu markanın retinali beni irite etmedi. Ama tabii her cilt kendine özeldir o yüzden beni irite etmemesi sizi de etmeyeceğini garanti etmez.yaa hangi ürünleri kullanıp memnun kaldınız ben de retinolu çok övülmüş onu almak istiyorum ama nemlendirici öneriniz varsa alabilirim.cilt tipiniz ne
Senin cildin kuru mu karma mı?Aksam rutinim de temem
Sleeping mask i her aksam yapmayi hedefliyorum.
Ondan once hado labo nun hyaluronik kremini suruyorum. Bol nem lazim bana.
Kuruya donustu galibaSenin cildin kuru mu karma mı?
Bariyer kremi sürüyor musun? Benim cildimi o kurtarıyor hafta 2 sürüyorum, bir de gece bariyer onarıcı uyku maskesi yapıyorum kuruluğumu baya aldı.Kuruya donustu galiba
Normalde cok yaglidir.
Belkide kisdan dolayi. Oyledir ya. Havalar berbat soguk. Sabah yuzumu yikayinca, geriliyor kurulukdan
Benim aktif kullandığım 2 tane var birisi missha madecassoside sleeping mask diğeri de Dr. Jart cicaspair sleeping maskNasil birsey o
Mary&May - Calendula Peptide Ageless Sleeping MaskBenim aktif kullandığım 2 tane var birisi missha madecassoside sleeping mask diğeri de Dr. Jart cicaspair sleeping mask
Bu söylediklerim cica olduğu için bariyerini onarır güzel de nemlendirir. Zaten bariyer zarar görünce insanın yüzü neme doymuyor maalesefMary&May - Calendula Peptide Ageless Sleeping Mask
Kullaniyorum. Yumusak oluyor sabah yuzum. Genelde haftada 2-3 kez. Ama her aksam deneyecegim.
Dr. Jart urunleri denedim ama onlarda yaramadi pek
Gerci cok yaglaniyor ama Oda nemsizlikdenmis . Cica olan bakayim. Missha vardir kesinBu söylediklerim cica olduğu için bariyerini onarır güzel de nemlendirir. Zaten bariyer zarar görünce insanın yüzü neme doymuyor maalesef
Misshanın o madecassoside serisi güzel istersen bi bak yorumlara. Benim işimi güzel gördü.Gerci cok yaglaniyor ama Oda nemsizlikdenmis . Cica olan bakayim. Missha vardir kesin
Fotografi var mi? Cikmiyor karsimaMisshanın o madecassoside serisi güzel istersen bi bak yorumlara. Benim işimi güzel gördü.