- 30 Ocak 2017
- 12.693
- 193.890
Tamamdır teşekkür ediyorumOnu biliyorum çünkü kullanımıyorum krem ben. Sadece maske yetiyor bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır teşekkür ediyorumOnu biliyorum çünkü kullanımıyorum krem ben. Sadece maske yetiyor bana.
Maruderm iyi marka ancak şöyle bir sorun var. Benim cildim kolay kolay irrite olmaz bu markanın c vitamini bana iyi gelmemişti kızene verdim cildi pırıl pırıl oldu. İçerik olarak iyi bir markaCalciii sipariş vereceğim ama hiç bir fikrim yok ondan sorayım dedim.
Marudem kaliteli bir marka mi? Yağ bazlı temizleyicisini ve c vitmini serumunu alacağım
Bir de facelab iyi bir marka mi? Zaten serumunu kullanıyorum ,nemlendirici kremini ve güneş kremini alacağım eğer güzel dersen
Canlandıralım
Hangilerini yazayım aşkım?Canlandıralım
Ürünlerini söyle de gözümüz gönlümüz açılsın
Rutin oluşturduysan onu yaz canımHangilerini yazayım aşkım?
Balım benim rutinim var ancak cildimin hassasiyeti olduğu günler dinlendiriyorum ve rutinimi yapmıyorum ama genel olarak kullandıklarımı yazayımRutin oluşturduysan onu yaz canım
Memnun olurumBalım benim rutinim var ancak cildimin hassasiyeti olduğu günler dinlendiriyorum ve rutinimi yapmıyorum ama genel olarak kullandıklarımı yazayım
A Arrietty_ bak penguş da Kore ürünleri kullanıyorBir sürü ürün denedim biliyorsun ama benim işime en çok Misshanın ürünleri yaradı
Bazı sabahlar yüzümü;
-L’occitane Immortale Divine Cleansing Creamle yıkıyorum kremsi yapıdaki ürünleri tercih ediyorum çünkü cildim hemencik kuruyor
- Göz altıma bazı günler Christian Breaton Liftox serumunu kullanıyorum
- Missha Atelo Collagen Power Plumping Ampule kullanıyorum serum olarak
- Yine aynı serinin kremini kullanıyorum üstüne
- Üstüne Missha Chogongjin Geumsul Jin Eye Cream kullanıyorum bazen
- Dışarı çıkacaksam L’occitane Reine Blanche Illuminating UV Shield güneş kremini sürüyorum
Ayyy hep beraber yapıp birbirimizi gaza getirelim
Ay simdi gordum. K Beauty delisiyim. Cünkü bana tek fayda Eden onlar.Ayyy hep beraber yapıp birbirimizi gaza getirelim
Galiba hic missha urunum yok,denemedim deBir sürü ürün denedim biliyorsun ama benim işime en çok Misshanın ürünleri yaradı
Bazı sabahlar yüzümü;
-L’occitane Immortale Divine Cleansing Creamle yıkıyorum kremsi yapıdaki ürünleri tercih ediyorum çünkü cildim hemencik kuruyor
- Göz altıma bazı günler Christian Breaton Liftox serumunu kullanıyorum
- Missha Atelo Collagen Power Plumping Ampule kullanıyorum serum olarak
- Yine aynı serinin kremini kullanıyorum üstüne
- Üstüne Missha Chogongjin Geumsul Jin Eye Cream kullanıyorum bazen
- Dışarı çıkacaksam L’occitane Reine Blanche Illuminating UV Shield güneş kremini sürüyorum
Benim cilt tipim aşırı hassas diye geçiyor Akşama güncel kullandığım ürünleri atarım sana canımGaliba hic missha urunum yok,denemedim de
Cilt tipin kurumu?
Bu arada benim gozenekler yine costu. Pore minimizer almam lazim. Ama once yine rutin haline getirmeliyim cilt bakimini. Yoksa kaliyor oyle
Duzensiz yapiyorum bu ara. Aksam mesaisinden gece 00 da gelince direk yataga atiyorum kendimi. Aslinda aksam cok basit rutin yapsam iyi olur.Benim cilt tipim aşırı hassas diye geçiyor Akşama güncel kullandığım ürünleri atarım sana canım
Retinal kullanmaya başladım yeni o yüzden o Missha değil. Ben her gün yapıyorum cilt bakımı, yeniden başlayacaksan seni de gaza getiririm
Retinal kullanıyorum canım ilk defa başladım Medik8 Crystal Retinal 1 kullanıyorum gözüm için de yine Medik8 Crystal Retinal Ceramide Eye 3 kullanıyorum.Duzensiz yapiyorum bu ara. Aksam mesaisinden gece 00 da gelince direk yataga atiyorum kendimi. Aslinda aksam cok basit rutin yapsam iyi olur.
Retinol da ne Kullaniyorsun merak ettim