- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar 34+1 hamileyim bu ürünü kullanabilir miyim?
Tamam teşekkür ederim. She vec markasının c vitaminli serumunu kullanıyorum bitmek üzere. Yüzümde hem lekeler hem sivilceler var. Bıktım usandım artık bunuda deneyecektim indirimdeyken o yüzden sormak istedim.Bilemiyorum. Hamilelikte asit kullanımını önermiyorlar. Yine de doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim
Merhaba yüzdeliğini öğrenebilir miyim?hamilelikte yüzdelik önemlidirMerhaba kızlar 34+1 hamileyim bu ürünü kullanabilir miyim?
%30 aha %2 bha diyor amaMerhaba yüzdeliğini öğrenebilir miyim?hamilelikte yüzdelik önemlidir
Kullanmayı kesin..hamilelikte en fazla %2 ile %5 aha bha kullanabilirsiniz%30 aha %2 bha diyor ama
Sizin sorununuz tam olarak ne. Ona göre ürün söyleyeyim size
Ya ben kendime bu ürünleri buldum aslında güzel bir markada ona göre bunu alacağım şimdi nemlendiricim bitti çünkü. Maksat hem nemlendirsin hem de bir kaç etkisi olsun.Sizin sorununuz tam olarak ne. Ona göre ürün söyleyeyim size
İşte etki derken leke için mi, sivilce için mi. Yanlış bir ürün söylemek istemiyorum. Mesela bu kremde salisilik asit var ki günlük kullanıma da uygun değil. Hamilelikte de kullanmam açıkçası benYa ben kendime bu ürünleri buldum aslında güzel bir markada ona göre bunu alacağım şimdi nemlendiricim bitti çünkü. Maksat hem nemlendirsin hem de bir kaç etkisi olsun.
Tamam şimdi oldu. Ben size bir kaç ürün önereceğimSivilce, hem leke hem de güneş lekesi gibi bir şeyler
yagmurcicegii
Güneş kremi kullandığınız için cildiniiz akşamları çift aşamalı temizlemeniz lazım. Licape kullanmışsınız o markanın yağ bazlı ve su bazlı temizleyicilerini alabilirsiniz.. Akşamları mutlaka bunu yapın.
İlk önce yağ bazlı ile yıkıyor sonra da köpükle yıkıyorsunuz cildinizi
Eki Görüntüle 3274430 Eki Görüntüle 3274429
Lekeler için bunları kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 3274434
Nemlendiricileri Hyalüronik Asit ile birlikte kullanabilirsiniz. Serum Yine Mia olur Rimu Healts olurDoa Kozmetik olur farketmez.
Nemledirici olarak şunlar olabilir
Eki Görüntüle 3274437
Eki Görüntüle 3274438
Güneş kremi olarak şunlar olabilir
Eki Görüntüle 3274439
Eki Görüntüle 3274442
Eki Görüntüle 3274443
Eki Görüntüle 3274444
Eki Görüntüle 3274445
Eki Görüntüle 3274446
Eki Görüntüle 3274447
Cream co markasının nemlendiricisini kullanıyorum zaten ama sadece nemlendiriyor ve maalesef çok pahalandı fiyatını hakettiğini düşünmüyorumLeke ve sivilce için Azelaik asit , C vitamini kullanabilirsiniz bunlara ek olarak yagmurcicegii
Cream co markasının nemlendiricisini kullanıyorum zaten ama sadece nemlendiriyor ve maalesef çok pahalandı fiyatını hakettiğini düşünmüyorum
Cream co markasının nemlendiricisini kullanıyorum zaten ama sadece nemlendiriyor ve maalesef çok pahalandı fiyatını hakettiğini düşünmüyorum
Kullanabilirsin kuzum