- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Gül hastalığı olan hassas ciltler için onerebileceginiz temizlik ürünü var mıdır teşekkürler
Bioderma hassas ciltler için olanına bakabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül hastalığı olan hassas ciltler için onerebileceginiz temizlik ürünü var mıdır teşekkürler
Kızlar Selamlar. Mezoterapi yaptıranınız var mı şöyle yüzümü yukarı kaldıracak taş gibi mermer yapacak bir uygulama istiyorum . Bu uygulama ile ilgili fikirleriniz nelerdir?
ya aslında ben bir yer buldum fiyatıda makul geldi ve kliniğin sahibide kadın bir doktor. Doktor hanımın dolgu uygulamasını gitttğim güzellik merkezının sahibinde gördüm muazzam simetrik ve doğaldı . Doktoru da zaten hanımefendiye sorarak buldum. Ama yaptıran var mı merak ettim şöyle yüzü fıstık mermer yapacak güzel bir uygulama sankiÇok merak ettiğim ama param olmadığı ve güvenecek yer bulamadığım için yaptıramadığım bir uygulama
Havalar da etkiliyor cildi. Bahar ayında inanılmaz kuruyor cildim çöl gibiYüzümü hic bu kadar kuru hatirlamiyorum.
Ilk asama sonrasi gerim gerim geriliyor yüzüm.
Rutini pek duzenli yapamadim bu ara. Birde havadan dolayi herhal. Her aksam uyku maskesi yapayim,duzelecek mi
Ben bu durumda once ayak maskesi kullaniyorum. krem fikri veremiyecegim,kullandigim dk markasi cünkü.Bende bir öneri alabilir miyim, ayak tabanimin görüntüsünden çok rahatsızım. Tabakalasmis catlak bir görüntü var. Bir kremim var ama hiçbir şekilde yumuşamadi. Kokusundan da hoşlanmıyorum. Törpü duydum ama hangi aşamada kullanılmalı
Önce törpü, sonra krem değil mi? Ayak maskesi nasıl mesela?Ben bu durumda once ayak maskesi kullaniyorum. krem fikri veremiyecegim,kullandigim dk markasi cünkü.
Ayak maskesi denemek istemiyor isen krem + torpu ise yatiyor. Torpu ile isin bitince hergun kremlemeye devam etmelisin. Benim deneyimim bu yonde
Önce törpü, sonra krem değil mi? Ayak maskesi nasıl mesela?
Açıklamasında diyor ki günler sonra ölü deri kendiliğinden dökülecektir. Ama bana işler mi emin değilim yine törpü gerekir diye düşünüyorumEtude House - Bebe Foot Mask
Etude House - Bebe Ayak Maskesi Kolay ve rahat ayak bakımı maskeleri ciltteki keratini alma, ayakları rahatlatarak kokuyu giderme etkileri ile ayaklara bakımlı ve temiz bir görünüm kazandırır. Kullanımı Ayaklarınıza maskeyi giyin (her biri iki katmanlıdır). Bu ürün içerisine eklenmiş torbayı...www.korendy.com
Boyle mesela
Siralamasini bilmiyorum.
Ben krem surup, iyice kuruyuca torpuluyordum
2-3 gun de olmustu bende. Baya baya dokulmuyor ama.Açıklamasında diyor ki günler sonra ölü deri kendiliğinden dökülecektir. Ama bana işler mi emin değilim yine törpü gerekir diye düşünüyorum
2-3 gun de olmustu bende. Baya baya dokulmuyor ama.
Bir de uzun süre kullanmam gerekiyor sanırım. Yazın çorapsız gezmekten mi oldu devamlı sandalet giymekten mi bilmiyorum. Bu arada lütfen biri alintima tükürsün
Bir podologa medikal pedikür yaptirirsaniz gecebilirBende bir öneri alabilir miyim, ayak tabanimin görüntüsünden çok rahatsızım. Tabakalasmis catlak bir görüntü var. Bir kremim var ama hiçbir şekilde yumuşamadi. Kokusundan da hoşlanmıyorum. Törpü duydum ama hangi aşamada kullanılmalı
Evet öyle başlayıp devamında kremle de halledebilirim. Belki gerek yoktur dedim bunun içinde güzel ürünler olabilirMedika
Bir podologa medikal pedikür yaptirirsaniz gecebilir
Soyulabilir ayak maskesini aylık yapabilirsin. Sonra da törpü + krem olarak devam edebilirsin. Zamanla yumuşayacaktırBende bir öneri alabilir miyim, ayak tabanimin görüntüsünden çok rahatsızım. Tabakalasmis catlak bir görüntü var. Bir kremim var ama hiçbir şekilde yumuşamadi. Kokusundan da hoşlanmıyorum. Törpü duydum ama hangi aşamada kullanılmalı
Peki medikal pediküre gerek var mı senceSoyulabilir ayak maskesini aylık yapabilirsin. Sonra da törpü + krem olarak devam edebilirsin. Zamanla yumuşayacaktır
Bence ilk önce bunu yap eğer fayda görmezden ona yönelPeki medikal pediküre gerek var mı sence
Krem olarak bir önerin var mı yoksa ne sürdüğüm çok fark etmez mi? Çok sordum amaBence ilk önce bunu yap eğer fayda görmezden ona yönel
Onu biliyorum çünkü kullanımıyorum krem ben. Sadece maske yetiyor bana.Krem olarak bir önerin var mı yoksa ne sürdüğüm çok fark etmez mi? Çok sordum ama