- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.363
balım ben de bazen Niacinamide i ertesi gün sabah sürüyorum yatıştırsın diye. Nasıl fikir?Ben de niacinamide ile birlikte kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balım ben de bazen Niacinamide i ertesi gün sabah sürüyorum yatıştırsın diye. Nasıl fikir?Ben de niacinamide ile birlikte kullanıyorum
Tam rutin iştebalım ben de bazen Niacinamide i ertesi gün sabah sürüyorum yatıştırsın diye. Nasıl fikir?
Bu arada bi kere retinol sürmüştüm ya suratıma hemen çöl olmuştu retinal öyle değil aşırı farklılar bence. Etkiyi bilmem ama irrite durumu için retinal hassas cilde daha iyi değil mi?Tam rutin işte
Tabi retinal ya da hiç kullanamayan için alternatif olarak bakuchiolBu arada bi kere retinol sürmüştüm ya suratıma hemen çöl olmuştu retinal öyle değil aşırı farklılar bence. Etkiyi bilmem ama irrite durumu için retinal hassas cilde daha iyi değil mi?
Şimdi bana kızcan ama söyledim mi hatırlamıyorum. Onu da aldımTabi retinal ya da hiç kullanamayan için alternatif olarak bakuchiol
43536164. Serumun yok mu seninŞimdi bana kızcan ama söyledim mi hatırlamıyorum. Onu da aldım
Ama şey yazın kullanırım dedim daha artık sana söylemiyorum kızarsın diye aldıklarımı43536164. Serumun yok mu senin
Söyle söyle. Onu yazın rahat kullanırsın iyi yapmışsınAma şey yazın kullanırım dedim daha artık sana söylemiyorum kızarsın diye aldıklarımı
Söyle söyle. Onu yazın rahat kullanırsın iyi yapmışsın
Ay bir de La roche posay cica aldımEki Görüntüle 3350296
Şunları aldım balım en son bir de ucuz ama güzel içerikli bir hyalüronik asit serumu aldım ki foreo yaparken onu kullanayım
Peptid kremi mi altına süreyim?Bence altına sür ben öyle yapıyorum
Ben peptiti serum olarak kullanıyorum krem olarak değil de. Serum olduğu için ilk onu sürüyorum o oturunca Retinale geçiyorum. O oturunca da nemlendirici.Peptid kremi mi altına süreyim?
Evet bendeki de çok ince yapıda o zaman bende öyle bir deniyim.Ben peptiti serum olarak kullanıyorum krem olarak değil de. Serum olduğu için ilk onu sürüyorum o oturunca Retinale geçiyorum. O oturunca da nemlendirici.
Petitli krem değil ama di mi elinde serum? Çünkü benimki serum.Evet bendeki de çok ince yapıda o zaman bende öyle bir deniyim.
The purest soliton markasının serumuymuş jel formunda çok ince.Petitli krem değil ama di mi elinde serum? Çünkü benimki serum.
Zaten peptit serumlarını yapısı biraz salyamsı oluyor sanırım öyle su gibi değil. Benimkisi de öyleThe purest soliton markasının serumuymuş jel formunda çok ince.
Sizce öyle daha mı işe yarıyor ve gerçekten ben üstüne sürdüğümde bile işe yaradı bendeZaten peptit serumlarını yapısı biraz salyamsı oluyor sanırım öyle su gibi değil. Benimkisi de öyle
Genelde serumda inceden kalın yapılıya doğru gidin derler. O yüzden bence retinol retinal gibi kremsi yapıların altına sürmek daha mantıklı, zaten genelde serum üzeri krem şeklinde gidildiği için ama C Calcifer daha iyi bir cevap verirSizce öyle daha mı işe yarıyor ve gerçekten ben üstüne sürdüğümde bile işe yaradı bende
Peptid + retinolSizce öyle daha mı işe yarıyor ve gerçekten ben üstüne sürdüğümde bile işe yaradı bende