Sivilceli Ciltler Cilt Bakımı Önerir Misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
arkadaşlar 16 yaşındayım ve 4 senedir sivilce-siyah nokta sorunum var günden güne azalıyor ama ben artık tamamen kurtulmak istiyorum. İlaç tarzı şeyler kullandım ama ben biraz üşengecim her gün sabah akşam düzenli kullanamıyorum bir süre sonra.Şimdi yıllardır ablamın gittiği kuaförle konuştuk cilt bakımı işini sizce iyi gelir mi?Yoksa dahada mı berbatlaştırır?

bende aynı sıkıntılara çekiyodum cilt bakımına gittim cildim çok güzel oldu ama cilt bakımından sonrası önemli her gün cildini temizleyip nemlendirmen gerekiyo ve bellii periyotlarda cilt bakımı yaptırman gerekiyr eğer bunları yapmazsan daha beter olur bence iyi düşün.

hemen farkediliyor mu? cilt bakımında bide ne yapılıyor tam olarak? acıyo mu bıde ya siyah nokta falan sıkımı?

cilt bakımda ilk yüzüne buhar veriyo gözenekleri açıyo sonra yüzüne maske yapıyo 15 dk filan sonra demir bir aletle siyah noktaları çekiyo eğer siyah noktalarınla önceden oynadıysan acıyor ama hiç dokunmadıysa fazla acımıyo en fazla kaş bıyık aldırır gibi yaptırdıktan sonra 1-2 arası yüzün kızarıyo sivile varmış gibi. benim ertesi günü geçtim ama bazı arkadaşlarım haftasonu yaptırıyor böyle yani ama benden sana tavsiye eğer belli periyotlarda yaptırabileceksen yaptır yani tek bir kere yapmanın faydası olucanı sanmıyorum.

ben ankarada bir otelde yapatırmıştım yağ bezelerini almıyolar ama kesinlikle iyi bir yerde yaptır ben 45liraya yaptırmıştm.1 sena oldu ama ben yaptıralı. 5 yıldızlı otellerin güzelliklik merkezleri oluyo arayıp bir sor istersen dışardan alıyolar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…