Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım ürünlerine kaç yaşında başlamak gerekir?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
kızlar ben 26 yaşındayım. cildimden memnunun ama sadece gözaltı torbalarım var. yüzüm için roc temizleme sütü ve nemlendirici ve gözaltı kremi aldım. sizce daha erken mi.30-35 yaşından sonra mı başlasam?

şimdiden başlaman daha iyi bence. 30-35 te yaşlanma belirtileri görülüyor. o yaşın ürünleri daha fazlalaşıyor. senin kullandıkların cildinin şimdilik ihtiyacı olan şeyler. ben yıllardır ürün kullanıyorum ama kozmetikten artık kaçmaya başladım. zamanında çok para döktüm bu işe. şimdi daha uygun bitkisel ürünlerle takviye olması için evde hazırladığım formülleri uyguluyorum. GÜZEL OLMAK SİZİNDE HAKKINIZ - Blogcu diye bir yer var. ordan faydalanmanı tavsiye ediyorum. ben burayı ayda bir takip ediyorum.sevgiler...

ben 19 yaşından beri cilt bakımı uyguluyorum düzenli.
herkesin en azıdan yapması gerekenler cildini temizlemek ve güneş kremi sürmek
güneş kanıtlanmış,en yaşlandırıcı etken
bir avcunuzun içine bakın nasıl pamuk gibi bembeyaz bir de elinizin dışına bakın,derisi daha kalın,işte güneşin cildimize yıllar içinde yaptıkları...
bunun dışında cildiniz kuruysa nemlendirici sürmek,sivilceliyse bha lı ürünler kullanmak vs ek bakımlar.kaç yaşında olursanız olun cildinizi akşamları temizleyin ve gündüzleri güneş kreminizi sürün

Kozmetik olan cilt bakı urunlerine mumkun oldugunca gec baslamanızı
ve 5-10 yıl geriden gitmenizi tavsiye ederim..
ve tabiki mumkun oldugunca bitkisel urunler kullanmanız
cildinizin gec deforma olması acısından cok onemlidir..
sonucta urunler gercekten bitkisel ve dogal olursa genc yastada cilt
bakımına gonul hatalıgıyla baslayabilirsiniz..

X