Ben bugün çok az ürünle bitirdim..Akşam bakım rutini ;çift bazlı temizlik yaptım ,yatıştırıcı tonik ,niacinamide 20 dk bekledikten sonra retinol serum ondan sonra bioderma atoderm krem sürdüm göz altına da peptit krem sürdüm , sivilce izlerime lokal olarak Avene cica sürdüm bu akşamki rutinim bu şekilde bitti ,minimal ürün kullanacam dedikten sonra yine ben
Evet :)Ben bugün çok az ürünle bitirdim..bazen de minimal deyip coşuyorum o ayrı
Ben sabah sadece su ile yıkadım , maruderm peptit serumu kıllandım gözaltıma dermoskin krem üstüne solante güneş kremi , Akşam çift temizlik , avene termal su , she vec hyaluronik asit gözaltıma dermoskin peptit serum tüm yüze krem
Solante Pigmenta Koyu Lekelere Karşı Güneş Losyonu Spf 50+ 150 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buradan alın daha iyisağlık forma Solante Pigmenta Lotion Güneş Kremi Spf 50+ 150ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu fiyatı da uygun lütfen bakarmısınız
Fiyat farkı var yoksa bende gördüm bunu sebbo ama satıcıya sordum orjinal değilse almam sanırım
Evet trendyolda daha önce sahte ürünler çıktı..satıcının puanı ve altındaki yorumlara bakmanı öneririm..Merhaba solante güneş kremi almak istiyorum trendyolda sahte ürün var mıdır?
Peki teşekkürler satıcı hiç bişey satmamış :)Evet trendyolda daha önce sahte ürünler çıktı..satıcının puanı ve altındaki yorumlara bakmanı öneririm..
Demekki sahte bncePeki teşekkürler satıcı hiç bişey satmamış :)
Fiyat farkı baya var ondan şüphelendimPeki teşekkürler satıcı hiç bişey satmamış :)