Bence azaltmayın hepsini bir günde yapmıyorsunuz zatenİyi Akşamlar herkese benim cilt bakım rutinim şöyle; Akşam isana yağ bazlı temizleyici,celenes köpük temizleyici ,skin formula tonik, dermoskin peptitli göz altı kremi , (cosrx Aha-Bha 2 haftada bir fiddy ) , hava güneşli ise retinol , yağmurlu yada bulutlu ise de Doa retinal , onun dışında retinol kullanmadığım günün ertesi peptit ve cica serum kullanıyorum ,sabah ; yüzümü sadece su ile yıkıyorum dermoskin göz altı kremi ,yada purrest kafein göz altı serum ,cildime Doa giseng yada Doa Arbutin sonra da dermoskin güneş kremi bu şekilde karışık anlatmış olabilirim ama baya ürünüm var azaltmayı ve az , öz ürünle devam etmeyi düşünüyorum
Sadece yıkamakla olmuyor ileriki yaşlarınız için bakım yapmalısınızSadece yıkadıgımı soylemıs mıydım
Bir cok kremlerim var göz cevresi, nemlendirici, bakım kremı, leke kremi filan, aldıgım zaman hevesle yapıyordum ama hevesim gecti usenıorum haftada bir e düştüSadece yıkamakla olmuyor ileriki yaşlarınız için bakım yapmalısınız
Üşenmeyin lütfen ileriki yaşlarda anlayacaksınız ne demek istediğimiBir cok kremlerim var göz cevresi, nemlendirici, bakım kremı, leke kremi filan, aldıgım zaman hevesle yapıyordum ama hevesim gecti usenıorum haftada bir e düştü
Deneyecegım, tsk ederim :)Üşenmeyin lütfen ileriki yaşlarda anlayacaksınız ne demek istediğimi
Bilmiyorum bazen çok ürün kullanınca acaba cildimi çok mu yoruyorum diyorum alternatif çok ürünüm var ,cosrx snail essance, dermoskin Arbutin , niacinamide vb böyle olunca baya karışık oluyor ,birde retinol ve retinal beraber kullanmamın sakıncası var mı diye soracaktım size ?Bence azaltmayın hepsini bir günde yapmıyorsunuz zaten
Sabah kalkinca yikarsam allaha sukrediyorum. Bunu okuyunca iki bebenin beni perisan ettigini daha iyi anladim aglamak.istiyorum..Sizler cildiniz için neler yapıyorsunuz?hangi markaları kullanıyorsunuz?
Retinol %1 lik serumsa hafta da 1-2 güne bölebilirsinBilmiyorum bazen çok ürün kullanınca acaba cildimi çok mu yoruyorum diyorum alternatif çok ürünüm var ,cosrx snail essance, dermoskin Arbutin , niacinamide vb böyle olunca baya karışık oluyor ,birde retinol ve retinal beraber kullanmamın sakıncası var mı diye soracaktım size ?
Ağlamak yok onlar oynarken bakım yapmak var motivasyonunu düşürmek yokSabah kalkinca yikarsam allaha sukrediyorum. Bunu okuyunca iki bebenin beni perisan ettigini daha iyi anladim aglamak.istiyorum
IlkiAğlamak yok onlar oynarken bakım yapmak var motivasyonunu düşürmek yok
Kullandığım bi serumun içinde %7,5 retinol içeriyor marudermin %5 ti sanırım Doa ise 25 olan aldım size sormak istediğim Doa nın üstünde skt yok seneye de kullanabilir miyim ?Retinol %1 lik serumsa hafta da 1-2 güne bölebilirsin
Ben hafta da 1 kere aha bha tonik
Hafta da 2 kere aha bha serum
Diğer gecelerde ise retinal kremimi kullanıyorum
Cildinin ihtiyacına göre zaten kullanıyorsun diğerlerini..bence bırakma
Doa taze üretip yolladığı için genelde çabuk tüketin diyor..hemen tüketemeyeceğimiz serumları ben soğuk ve karanlık bir yere koyup bekletiyorum..gerçi doanın 20 ml lik şişeleri kullanabiliyorsan kullan derim..Kullandığım bi serumun içinde %7,5 retinol içeriyor marudermin %5 ti sanırım Doa ise 25 olan aldım size sormak istediğim Doa nın üstünde skt yok seneye de kullanabilir miyim ?
Benim açılmamış Doa retinal var o bozulur mu seneye için ?Doa taze üretip yolladığı için genelde çabuk tüketin diyor..hemen tüketemeyeceğimiz serumları ben soğuk ve karanlık bir yere koyup bekletiyorum..gerçi doanın 20 ml lik şişeleri kullanabiliyorsan kullan derim..
Bozulmaz sadece etkinliğini biraz kaybeder..bende de doadan aldığım iki tane retinal krem var..birini kullanıyorum diğeri beklemedeBenim açılmamış Doa retinal var o bozulur mu seneye için ?
Aynen bende stok yaptım pişman oldum sonradanBozulmaz sadece etkinliğini biraz kaybeder..bende de doadan aldığım iki tane retinal krem var..birini kullanıyorum diğeri beklemede
Hiç pişman olma aylardır retinal krem bulunamıyor doa da..Aynen bende stok yaptım pişman oldum sonradan
Aaa cidden mi ama %5 olanı aldım 2. Stok ürün olarak sen gözaltı kremi hangisini kullanıyordunHiç pişman olma aylardır retinal krem bulunamıyor doa da..
Ben gözaltı kremi olarak heimishin gözaltı kremini kullanıyorum serum olarakta the purest solutionsun cafeinliAaa cidden mi ama %5 olanı aldım 2. Stok ürün olarak sen gözaltı kremi hangisini kullanıyordun