Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi marka C vitamini kullanıyordun ?Sabah rutini
Gözaltı serumu
C vitamini
Güneş kremi
The purest solutions canım çok memnunumHangi marka C vitamini kullanıyordun ?
Anladım bi kaç marka kullandım memnun kalmadım denerim bu markayı indirimdeThe purest solutions canım çok memnunum
Bence de denemelisin canım ben nerdeyse tüm ürünlerini kullanıyorum çok memnunumAnladım bi kaç marka kullandım memnun kalmadım denerim bu markayı indirimde
Kızlar hepiniz harikasınız çok iyi gidiyorsunuzAkşam rutinim çift aşamalı temizlik salistik asit tonik göz nemlendirici yüz nemlendirici
Düşünüyorum retinal krem mi sürsem yoksa kırmızı peeling mi yapsam karar veremedim sen olsan hangisini kullanırdınBenim cildim bugün biraz hassastı temizlikten sonra tonik uyguladım ,ardından centella serum sonrada avene cica kullandım lokal olarak dermoskin gözaltı kremi bu aralar onarım rutini yapcm hep
Retinal :))Düşünüyorum retinal krem mi sürsem yoksa kırmızı peeling mi yapsam karar veremedim sen olsan hangisini kullanırdın
Evdeeczane orjinal mıdır ? Ordan aldım solante güneş kremi ni ,birde salyangoz gözaltı mizon mu Senin kullandığın ?Gece rutinim bu geceki
Yüzümü yıkadım
Kuramızı peeling yaptım
Salyangoz özlü kremimi sürdüm
Salyangozlu gözaltı kremimi sürdüm
Gece retinal sürmedimRetinal :))
Puanı kaç?aşağıda yorumlar var mı?varsa yorumları okumanı tavsiye ederim..yok ben mizon hiç kullanmadım cosrx kullanıyorum ben salyangoz kremi olarak tüm serisini..Evdeeczane orjinal mıdır ? Ordan aldım solante güneş kremi ni ,birde salyangoz gözaltı mizon mu Senin kullandığın ?
Evdeeczane güvenilir bir siteEvdeeczane orjinal mıdır ? Ordan aldım solante güneş kremi ni ,birde salyangoz gözaltı mizon mu Senin kullandığın ?
İçim rahatladı teşekkürlerEvdeeczane güvenilir bir site
Rica ederimİçim rahatladı teşekkürler