- 3 Ocak 2011
- 6.288
- 16.386
- 39
Kesinliklehaklısınız serumlar da oldukça önemli maskelerde ayda bir yapılacak cilt bakımları ve cilt masajları da .Bunun yanında iyi beslenme su tüketimi egzersiz ve tabiki omg3 ve vitamini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinliklehaklısınız serumlar da oldukça önemli maskelerde ayda bir yapılacak cilt bakımları ve cilt masajları da .Bunun yanında iyi beslenme su tüketimi egzersiz ve tabiki omg3 ve vitamini
Kore ürünü kullanırım derseniz ı’m from un ginseng li gözaltı kremi var onu kullanın derim çok güzel aynı markanın tüm yüzüne ve gözaltına da sürülen ginseng serumu var onu alabilirsiniz..yok ben daha uygun istiyorum derseniz doa kozmetiğin ginseng serumunu öneririm çok güzel odaMerhaba göz çevresi için uygun ginseng serum var mı önerebileceğiniz?
Bazı glikolik asitlerin yüzdeleri yüksektir ve içindekiler bölümünde başka şeyler de vardır onlar alerji yapabilir..sizin karar vermeniz gerek ben olsam içeriklerine bakıp bana uyan en iyisini seçerimGlikolik asit olarak skin 401 mi daha iyidir, maru.derm mi ikisi arasında kararsız kaldım?
%7 glikolik asit içeriyor. Paraben,parfüm,sls yok. Haftada bir uygulama için yeterli geldi açıkçasıBazı glikolik asitlerin yüzdeleri yüksektir ve içindekiler bölümünde başka şeyler de vardır onlar alerji yapabilir..sizin karar vermeniz gerek ben olsam içeriklerine bakıp bana uyan en iyisini seçerim
Onu alın güzel baktım%7 glikolik asit içeriyor. Paraben,parfüm,sls yok. Haftada bir uygulama için yeterli geldi açıkçası
Teşekkür edermKore ürünü kullanırım derseniz ı’m from un ginseng li gözaltı kremi var onu kullanın derim çok güzel aynı markanın tüm yüzüne ve gözaltına da sürülen ginseng serumu var onu alabilirsiniz..yok ben daha uygun istiyorum derseniz doa kozmetiğin ginseng serumunu öneririm çok güzel oda
Ne demek inşallah memnun kalırsınızTeşekkür ederm
Selam evet doa kozmetiğin ürünleri güzel ama stok problemi oluyor bu yüzden ben ikişer ikişer alıp kullanıyorum görürsem sana yazarımSelamlar :) Retinal neredeyse bitmek üzere ama Doa Kozmetik te bir sonraki seviye bir türlü stoklara girmiyor. Olumlu ya da olumsuz bir etkisini görmedim. Sanırım düşük seviye olduğu için pek fayda etmedi.
Çok sevinirim teşekkürler :) Ben de genellikle stoklu alıyorum ama retinali hiç kullanmadığım için denemeden stok yapmak istemedim.Selam evet doa kozmetiğin ürünleri güzel ama stok problemi oluyor bu yüzden ben ikişer ikişer alıp kullanıyorum görürsem sana yazarım
Baktım şimdi retinol krem var ama retinal yok canım..girer ama ne zaman girer bilemem.gördüğüm an sana yazıcamÇok sevinirim teşekkürler :) Ben de genellikle stoklu alıyorum ama retinali hiç kullanmadığım için denemeden stok yapmak istemedim.
Bir de kendi sitesine bakmanızı tavsiye ederim. Bazen alışveriş sitelerinde olmayan ürünler kendi sitelerinde stoklu gözüküyor.Selamlar :) Retinal neredeyse bitmek üzere ama Doa Kozmetik te bir sonraki seviye bir türlü stoklara girmiyor. Olumlu ya da olumsuz bir etkisini görmedim. Sanırım düşük seviye olduğu için pek fayda etmedi.
Retinol set var şuanda retinal krem tükenmişBir de kendi sitesine bakmanızı tavsiye ederim. Bazen alışveriş sitelerinde olmayan ürünler kendi sitelerinde stoklu gözüküyor.
İlk oraya baktım zaten. Kendi sitesi de dahil hiçbir yerde yok.Bir de kendi sitesine bakmanızı tavsiye ederim. Bazen alışveriş sitelerinde olmayan ürünler kendi sitelerinde stoklu gözüküyor.
Evet set yapmışlar iyi olmuş ama bana retinal lazım :)Retinol set var şuanda retinal krem tükenmiş