- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
İyi eğlenceler bacımKıbrıstayım o yüzden bayadır kullanamadım eve gittiğim gibi kullanıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi eğlenceler bacımKıbrıstayım o yüzden bayadır kullanamadım eve gittiğim gibi kullanıcam
Şerefeeeeeeİyi eğlenceler bacım
Bende bugün sürücemBugün retinal günüydü. Pazartesi ve Perşembe retinal kullanmaya devam
Laskorbik asit mi c vitamini kuzum..en önemlisi laskorbik asit olan c vitaminidir(saf c vitamini)Celenes c vitamini aldım umarım iyi gelir ise yarar
Sanırım saf c vitamini değil bulamadım bu bittikten sonra the purest solutionsun c vitsminini al derim saf c vitaminidirDur foto atayım
Öncesinde purest kullanmistim memmnundum ama bir de bunu deneyim Dedim
Eki Görüntüle 3334612
Hayır bırakmadım ben hergün sabah akşam devam ediyorumRutinlerinizi bıraktınızmı niye yazmıyorsunuz tam kış bakım zamanı Canlanalım biraz
Bende başladım retinale çok şükür irtitasyon yapmadı pazar çarşamba kullanıyorumHayır bırakmadım ben hergün sabah akşam devam ediyorum
Sabah
Yüzümü yıkadıktan sonra
Gözaltı serumu
C vitamini
Ve Güneş kremi
Akşam
Hyalüronik asit tonik
Gözaltı serumu
Dün retinal krem kullanmıştım bu akşam ise aha bha tonik kullandım
Bende başladım retinale çok şükür irtitasyon yapmadı pazar çarşamba kullanıyorum
Benimde bu akşam
Yağ bazlı temizleyici
Su bazlı temizleyici
Tonik
Gül suyu
Ha asit serum
Niacinamide çinko serum
Nemlendirici
Bencede yazalım
Yazalım arkadaşlar hem güncel ürünleri konuşmuş oluruz hemde birbirimizi motive ederiz