Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh mis Ben dün cilt bakımına gittim o yüzden bu gün sadece yıkadım nemlendirdim yarın sabah cica maskesi güneş kremi ekleyip akşam serumlu rutinime devam edeceğim cilt bakımının ertesinde böyle yapıyorumSabah
Duş aldım o yüzden sadece Hyalüronik asit tonik sürdüm perdeleri açmadım güneş kremi sürmedim
Akşam
Yüzümü yıkadım(normal su)
Kil maskesi yaptım
Hyalüronik asit tonik
Aha bha tonik
Gözaltı serumu
Peptit serum
C vitamin serum
Ben de de varSeboreik dermatitli olarak okumakla yetinip, haz alıyorum böyle kendine değer veren hemcinslerimi görünce
Merhaba arkadaşlar ben bu topigi yeni gördüm fikirlerinize ihtiyacım var yüzüm çok yorgun çok az uyuyorum çok okuyorum gözlerimin altı çöktü resmen bana onerebileceginiz cilt bakım ürünleri var mi
Merhaba bütçe olarak sınır var mı onu sormak istiyorum Kore ürünlerini öneririm size birazdan yazıcamMerhaba arkadaşlar ben bu topigi yeni gördüm fikirlerinize ihtiyacım var yüzüm çok yorgun çok az uyuyorum çok okuyorum gözlerimin altı çöktü resmen bana onerebileceginiz cilt bakım ürünleri var mi
Merhaba Gerçekten işe yarayacaksa fiyat sorun değil kendi bütçemi zorlarim önerilerini sabirsizla bekliyorumMerhaba bütçe olarak sınır var mı onu sormak istiyorum Kore ürünlerini öneririm size birazdan yazıcam
Önerileriniz cokk teşekkür ederimMerhaba kafein içerikli ürünler bol su birde göz altı pedleri var ama işte yarayanların fiyatları o kadar uçukki satış sitelerinde eye patch diye arattırırsanız ihtiyacınıza yönelik olanları bulursunuz
Ben size önereceğim ürünler bütçenizi aşabilir o yüzden benimde sıklıkla alışveriş yaptığım Kore cilt bakım ürünleri satan bir adresi vereceğim..oraya üye olup sol tarafta sorun yeri var kırışıklık,sarkma,kuruluk vs vs yazıyor sorununuz neyse ona basıp orada çıkan ürünlerden hangisini ve ya hangilerini istiyorsanız alabilirsinizMerhaba Gerçekten işe yarayacaksa fiyat sorun değil kendi bütçemi zorlarim önerilerini sabirsizla bekliyorum
Ben size önereceğim ürünler bütçenizi aşabilir o yüzden benimde sıklıkla alışveriş yaptığım Kore cilt bakım ürünleri satan bir adresi vereceğim..oraya üye olup sol tarafta sorun yeri var kırışıklık,sarkma,kuruluk vs vs yazıyor sorununuz neyse ona basıp orada çıkan ürünlerden hangisini ve ya hangilerini istiyorsanız alabilirsiniz
Kırışıklık ve Yaşlanma Karşıtı Gerginleştirici Anti-Aging Kore Cilt Ürünleri
Yaş aldıkça cilt kendi kendini yenileme yeteneğini kaybetmeye başlayarak kırışıklık meydana gelir. En kaliteli kırışıklık giderici gerginleştirici ve yaşlanma karşıtı Kore cilt bakım ürünleriyle, zamanı geriye sarın!www.korendy.com.tr
Cilt Kuruluğu Yaşayan Hassas Ciltler İçin Derin Nemlendirici Ürünler
Cilt kuruluğu kaşıntı, çatlama, pul pul dökülme, kızarıklık gibi problemler için seçtiğimiz yüksek oranda seramid, hyaluronik asit gibi çeşitli nemlendirici bileşenler içeren Kore cilt bakım ürünleri ile sağlıkla parıldayan nemli bir cilt elde edin.www.korendy.com.tr
Gevşek ve Sarkık Ciltler için Sıkılaştırıcı Kore Cilt Bakım Ürünleri
Yaş aldıkça cilt elastikiyet kaybına uğrayarak olarak gevşeklik ve sarkmalara maruz kalır. Bu problemi geciktirmek için seçtiğimiz, yüksek antioksidan, hyaluronik asit, kolajen ve peptit deposu olan Kore cilt bakım ürünleri ile genç ve sıkı bir cildin anahtarını elinizde tutun.www.korendy.com.tr
Bana hangilerini listenize eklemek istediğinizi söylerseniz sevinirim..(E vitamini size yaramıyorsa ve ya aha bha soyucu özellikli tonikler serumlar almayın)
Bende alıcam elimdeki bitince doanınki de güzelBende ı’am from ginsengini merak ediyorum burada varmış, şimdilik doa nın kini kullanıyorum
Bende alıcam elimdeki bitince doanınki de güzel
Sadece nemlendirici olmaz yaşına cilt yapına göre serum aha bha vs vs eklenmelidir..yaş 30 ve üstüyse anti aging ürünler olmadı gerekiyi bir nemlendiriciyi cilt bakım rutininize eklemelisiniz.