Ben 140 TL ye almıştım kargo bedava olsun diye yanına güneş kremi de eklemiştim. Siz sitesinden gayet uyguna almışsınız. Kendi sitesinde komisyon ödemediği için daha uyguna satıyor. Ben oradaki eski adresimi değiştirmeye üşendiğim için Trendyol dan almıştım. Bir ara adresimi güncelleyeyimBende aynı oranda sipariş verdim kendi sitesinden verdim fiyatı dahamı ucuz sanki tam eminde olamadım
Ben 140 TL ye almıştım kargo bedava olsun diye yanına güneş kremi de eklemiştim. Siz sitesinden gayet uyguna almışsınız. Kendi sitesinde komisyon ödemediği için daha uyguna satıyor. Ben oradaki eski adresimi değiştirmeye üşendiğim için Trendyol dan almıştım. Bir ara adresimi güncelleyeyim
Şehir dışındaydım dün gece döndüm kendime gelirsem bu gece başlamayı düşünüyorum.Hızlıda göndermişler komşu teslim almış eve gidince alırım. Siz başladınızmı?
Benim egzamam izin vermiyor Pazartesi gününe kadar geceleri kortizonlu bir krem sürmem lazım o bitince başlamayı düşünüyorumRetinol retinale başladınız mı kızlar?nasıl gidiyor?
Güneş kremini aksatma kuzum başladığında..geçmiş olsunBenim egzamam izin vermiyor Pazartesi gününe kadar geceleri kortizonlu bir krem sürmem lazım o bitince başlamayı düşünüyorum
Sağ ol bacım yok aksatmam havalar tekrar ısındı zaten hiç sonbahar gibi değilGüneş kremini aksatma kuzum başladığında..geçmiş olsun
Son sıcaklar sonrası kar kışSağ ol bacım yok aksatmam havalar tekrar ısındı zaten hiç sonbahar gibi değil
Retinol retinale başladınız mı kızlar?nasıl gidiyor?
Aaa çok geçmiş olsun kuzumBenim hormon tahlillerim kötü çıktı sonuçları gösteremedim henüz bakayım ne ikaç verecek retinolle kullanılırmı
Geçmiş olsun bacımBenim hormon tahlillerim kötü çıktı sonuçları gösteremedim henüz bakayım ne ikaç verecek retinolle kullanılırmı
Hadi hayırlı olsun kuzum pırıl pırıl parlayacak cildinSonunda retinale başladım bu gece....Vatana millete en çokta bana hayırlı olsun
Sonunda retinale başladım bu gece....Vatana millete en çokta bana hayırlı olsun
Sağ ol bacım :) Ben direkt sürdüm. Çok az sürdüm bende Skinmaster ın bariyer onarıcı nemlendiricisi vardı onu kullanıyorum. Retinal sürdüğüm gün serum falan kullanmayı düşünmüyorum. Şimdilik sivilcelenme falan yapmadı bu hafta bir kere sürüp önümüzde ki hafta ikiye çıkarmayı düşünüyorum.Gazan mübarek olsundarısı başıma
Sandviç metoduylamı başlayacaksın? Hangi nemlendiriciyi kullanacaksın?
Kasım indirimleride başlıyor tefeciye düşmeden atlatırız inşallah
Kıbrıstayım o yüzden bayadır kullanamadım eve gittiğim gibi kullanıcamBugün retinal günüydü