Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Bu geceki cilt bakımım
Duş aldığım için yüzümü tekrardan yıkamadım
The purest cafeinli gözaltı serumu
Cosrx markasının salyangoz serisini kullandım
(Gözaltı kremi ayrıca bu krem peptit de içeriyor)
Salyangoz esansı
Salyangoz kremi

Kızlar retinal kreme başladım gece rutinimde sadece yüzümü yıkıyorum 20 dakika sonra retinal kremimi sürüp rutini bitiriyorum..soyucu özellikli bir krem ve ya serum ve ya tonik kullanıyorsanız mutlaka yaz kış güneş kremini ihmal etmemelisiniz

Doa Retinal %0.025 in sonuncusunu aldım sanırım. Trendyol da yine stokları bitti. Bir de hibrit güneş kremini aldım denemek için. Bu ayın 15 inden sonra retinal serüvenime başlıyorum bakalım

Doa Retinal %0.025 in sonuncusunu aldım sanırım. Trendyol da yine stokları bitti. Bir de hibrit güneş kremini aldım denemek için. Bu ayın 15 inden sonra retinal serüvenime başlıyorum bakalım
Oh oh çok güzel ..saha önce kullandın mı canım?eğer kullanmadıysan nasıl kullanılacağını anlatayım sana..temiz ve kuru cildine sadece akşamları küçük mercimek tanesi kadar alacaksın her bir bölgen için

Yok kullanmadım ama Doa Kozmetik le görüştüm cildimin çok kuru olduğunu egzamaya meyilli olduğunu söyledim ürünü çok az sürmemi ve haftada bir gece ile başlayıp ikiyi geçmememi söylediler. 15 dk sonra da nemlendirici sürmeliymişim

Şunu da yapabilirsin ilk önce nemlendirici sonra retinal sonra yine nemlendirici

O mu olsun bu mu derken ben hala alamadım doa
Retinal %0,025 Krem iyi bir başlangıç sanırım kullandıkça yazarsanız sevinirim

Selam kızlar ben bu kış ilk defa retinole başlamak istiyorum retinal mi tercih etmeliyim retinol mu ilk başlangıç için birde başlangıca uygun hangi markayı ve yuzdeligi önerirsiniz deneyimi olan arkadaşlardan bilgi rica edebilir miyim teşekkürler şimdiden

Selam hoşgeldin sana şöyle anlatayım retinol cildi çok kurutur pul pul dökülmesine sebep olan tahriş olma olasılığı yüksek olanken retinal hem retinole göre 11 kat daha hızlı etki eden hem de tahriş olma olasılığı retinole göre daha düşüktür..retinol ve ya retinal krem olarak hangisini tercih edersen et 0.025 ile başlaman gerek(en düşük doz)ilk önce hafta da 1 kere sadece akşamları temiz ve kuru cildine mercimek tanesi kadar her bir bölgeye koyup dağıtman gerek..Güneş kremini sabah ve gün içinde yaz kış farketmeksizin aksatmadan kullanman gerek bu çok önemli..marka olarak bana göre en iyi marka doa kozmetiktir..taze taze yapıp yolluyorlar

Bariyer odaklı cilt bakım rutinim amti aging rutinim var düzenli uyguluyorum ilk eksfoliye deneyimimi bha ile yapmıştım onda sıkıntı yaşadım bıraktım o nedenle retinol retinal türevlerine temkinli yaklaşıyorum güneş kremi düzenli kullanıyorum ilk kullanımda sandvic yöntemi ile uygulamam daha doğru olur sanırım doa kozmetik urunlerinden bilgim var ama tecrube etmedim tavsiyeniz uzerine deneyecegim bilgi için teşekkürler

Sandviç yöntemi kesinlikle uygun olur canım rica ederim ne demek herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…