- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tatlım evet bende alıcaktım ama sivilce problemi yaşayan olduğunu duyunca almadımMerhaba hanımlar,
Bu gün purest in renkli güneş kremini aldım sonra eve gelip yorumlarına bakınca sivilce problemi yaşayan çok olmuş acaba aranızda kullanan oldu mu?
Hayır ama ben serum düşünüyorum . Var mı öneri ?Kızlar retinol ve ya retinal kremlerine başladınız mı?
Uzun zamandır cilt bakımı yapmadım arada egzama atakları geçiriyorum, cildime hiçbir şey süremiyorum. Yeni yeni toparlanıyor cildim yakında başlarım tekrar cilt bakımına diye düşünüyorum Retinol ve türevleri hep aklımda en düşük yüzdeliden başlamam lazımKızlar retinol ve ya retinal kremlerine başladınız mı?
Kuzum ben retinal krem kullanıyorum bence sende almalısınHayır ama ben serum düşünüyorum . Var mı öneri ?
Geçmiş olsun kuzum başla bence en düşüğü 0.025 bundan alUzun zamandır cilt bakımı yapmadım arada egzama atakları geçiriyorum, cildime hiçbir şey süremiyorum. Yeni yeni toparlanıyor cildim yakında başlarım tekrar cilt bakımına diye düşünüyorum Retinol ve türevleri hep aklımda en düşük yüzdeliden başlamam lazım
Serum olarak the purest in a vitamin serumunu öneririm kullananlar çok memnunlarHayır ama ben serum düşünüyorum . Var mı öneri ?
Retinal hangi marka canım ?Serum olarak the purest in a vitamin serumunu öneririm kullananlar çok memnunlar
Retinal krem doa kozmetik tatlımRetinal hangi marka canım ?
Tühhh indirimde kapsaydın keşke.Retinal krem doa kozmetik tatlım
Çok memnunum en düşük dozla başladım şimdi en yüksek doza geçtim trendyolda kuponda var bakabilirsinTühhh indirimde kapsaydın keşke.
Memnun musun peki ?
Çok memnunum en düşük dozla başladım şimdi en yüksek doza geçtim trendyolda kuponda var bakabilirsin
Herzaman tatlım
Teşekkürler canım
Teşekkür ederim Selen bacım ne gibi etkilerini gördün sıkılaştırma etkisi var mı ?Geçmiş olsun kuzum başla bence en düşüğü 0.025 bundan al
Etkileri çok güzel sıkılaşma da var tabiki cildim hani bi krem sürersin de o anlık deli gibi cam cilt olur ya heh işte bişey sürmediğinde bile cildin cam cilt görüntüsünde oluyor..sonra sıkılaşma sonra lekeler üzerinde etkisi..ben çok memnunum..hiç retinol ve ya retinal krem kullanmadıysan en düşük oranda kullanmalısın çok çok az sürmelisinTeşekkür ederim Selen bacım ne gibi etkilerini gördün sıkılaştırma etkisi var mı ?
Kızlar retinol ve ya retinal kremlerine başladınız mı?
Ben yeni aldım doa dan retinal krem 0.1 nasıl stokta yokDoa ne zamadır stoktan yok.
Ben düzenli devam ediyorum ama arbutin peptit ha güneş kremi olarak asitlere henüz geçmedim hatta yazın enzim peeling bile yapmadım
Ben yeni aldım doa dan retinal krem 0.1 nasıl stokta yok
Çoktandır var kız ben bayadır görüyorumben daha düşük oran bakıyordum 0,025 Şimdi sen yazınca baktım gelmiş