Al al canımKızlar evde eczane de 100 lira olurmu bu alırsam yoksa marudermine mi odaklanayim. @Kova hatunu @bensimo @Atart @Skinkeyrlover Kirmizi krizantem selennn Bearhug @gulumsebebek @noegthy
İnternetten yorumlara baktım tek sıkıntı küçük olması gibi görünüyor gerçi deneme olarak alınabilir seversem büyük boy alırım bilmiyorum bakalım yapcam bisiler yarın ola hayrolaAl al canım
Evde eczaneyi mi diyorsun buranin sayesinde öğrendim bir yıldır oradan alıyorum ürünleri güvenli cnm sıkıntı yok sadece Bioderma birazcık boyu küçük oyuzden kararsız kaldım marudermn mi o mu diye bir an önce elimdeki temizleyici den kurtulmak gerekiyor çünküEczanelerin online satış yapması yasak diye biliyorum isim çağrıştırıyor olsada hiç biri eczane değildir
Evde eczaneyi mi diyorsun buranin sayesinde öğrendim bir yıldır oradan alıyorum ürünleri güvenli cnm sıkıntı yok sadece Bioderma birazcık boyu küçük oyuzden kararsız kaldım marudermn mi o mu diye bir an önce elimdeki temizleyici den kurtulmak gerekiyor çünküBeyondparadise
Bilmediğin bir ürünün herzaman küçük boyunu almanı öneririm hem daha fazla paranın gitmemesi hem de en ufak irritasyonda acımadan bırakırsınİnternetten yorumlara baktım tek sıkıntı küçük olması gibi görünüyor gerçi deneme olarak alınabilir seversem büyük boy alırım bilmiyorum bakalım yapcam bisiler yarın ola hayrolaselennn
Sabun çok zararlı biliyorsun değil miBen sadece yüzümü yüz sabunuyla yikiyorum o kadarkendimi kotü hissettim yazilanlari okurken
Espiri yaptim .Sabun çok zararlı biliyorsun değil mi
Evt aynen ediyorum cilt bakımına başladığım dan beri onarıcı krem sürüyorum kasma ara ara fena kaşınıyor sânki bir kaç gün birşey yapmasam daha iyi olacak gibi sabah akşamYok genel uyarı olarak yazdım.
Bende burdan öğrendim netten güvenli satıcı arıyordum eczaneler fiyatları çok abartıyor
Şampuanı yüzüne getirmemeye dikkat ediyormusun cildi onarmaya çalışırken dikkat edilmesi gereken bir konu
Çok teşekkürlerTeşekkür ederim :) Miss miss güle güle kullan şimdiden
O makina çizmiyormu yüzünüGece rutinim
Foreo ile yüzümü yıkadım
Doa kozmetik retinal krem sürdüm
Ben maruderm kullandım ama bunu kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıycam ama bu da güzeldir benceKızlar evde eczane de 100 lira olurmu bu alırsam yoksa marudermine mi odaklanayim. @Kova hatunu @bensimo @Atart @Skinkeyrlover Kirmizi krizantem selennn Bearhug @gulumsebebek @noegthy
Sabunların pH’ı yüksek olur o yüzden yüzünüze kullanmamalısınızBen sadece yüzümü yüz sabunuyla yikiyorum o kadarkendimi kotü hissettim yazilanlari okurken
Cream co’yu diğer konudan hatırlıyorum içinde peptid de vardı fotoğrafını atmıştın. Bence onu hyaluronik serum gibi düşünme peptid serum gibi düşün çünkü hyaluronik artık hemen hemen herşeyin içinde var. Nemlendiricinin içinde de vardır. Peptidlerin etkisini almak için bir şişe daha kullanabilirsin bence veya cildin beyaz buton oluşturmaya müsait değilse başka bir ürün kullanmak istiyorsan şuna bakabilirsinKızlar çok sevdigim cream co hyarolunik asitim bitti
Bir aklim diyor ki memnunsun aynı marka devam
Bi aklım diyor ki başka marka denesem mi (purest kullandim bundan önce. Bu ona 5 başar:) ama buna da 5 basacak vardır heralde :)
Cream co’yu diğer konudan hatırlıyorum içinde peptid de vardı fotoğrafını atmıştın. Bence onu hyaluronik serum gibi düşünme peptid serum gibi düşün çünkü hyaluronik artık hemen hemen herşeyin içinde var. Nemlendiricinin içinde de vardır. Peptidlerin etkisini almak için bir şişe daha kullanabilirsin bence veya cildin beyaz buton oluşturmaya müsait değilse başka bir ürün kullanmak istiyorsan şuna bakabilirsin
Bunun içinde dimetichone var bazı ciltlerde beyaz buton yapabiliyor. Şu an kullandığın ürünlerin içinde dimetichone yoksa cildin de beyaz butona müsait değilse bunu deneyebilirsin bunun içinde daha fazla peptid var. Bir de ginseng ve peptidin birlikte çok güzel çalıştığını öğrenmiştim alta ginseng üste peptid sürersen süper olur diye düşünüyorum. Tabii son karar seninJeuvenile Anti-Aging Yüz Bakım Kremi - KırıÅıklık KarÅıtı, Yenileyici (Avrupa 25 Yıl Ä°novasyon Ãdüllü) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Anti-Aging Yüz Bakım Kremi - KırıÅıklık KarÅıtı, Yenileyici (Avrupa 25 Yıl Ä°novasyon Ãdüllü) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bişey diycm benimki buralar güneşli olduğu için öylece kaldı havanın kapanacağı yok ne yapsam o şekilde kullansam sorun olur senceGece rutinim
Foreo ile yüzümü yıkadım
Doa kozmetik retinal krem sürdüm