88 tl miliiBen geçen flaş indirimden 88 TL ye alıp attım dolabıma siz de görmüştüm sanırım elimde ki bitince ona geçicem
108 e düşmüştü nerden geldiyse bir de 20 TL lik kupon vardı onunla birlikte 88 olunca kaptım bende88 tl milii
Ben 88 i bulsam asla başka marka bakmam hemen atarim
Inşallah yakalarım ya ben de
Ben kullanıyorum severek o ürünü ama ben de makyaj yapmadığım için onunla ilgili bir yorumda bulanamayacağım ama güneş kremi için yeterli. Yedekledim hatta.108 e düşmüştü nerden geldiyse bir de 20 TL lik kupon vardı onunla birlikte 88 olunca kaptım bende4 tane de tester yollamışlar temizleyicisini denedim Cosmed enzim peelingin aynısı resmen kokusu falan indirimde bulursam alırım belki çift aşamalı temizliği teke indiren güzel bir temizleyici. Makyaj yapmadığım için makyajı çıkarır mı onu bilemiyorum ama
Kaydır kaydır sonunu göremediğim bir favori listem varBen kullanıyorum severek o ürünü ama ben de makyaj yapmadığım için onunla ilgili bir yorumda bulanamayacağım ama güneş kremi için yeterli. Yedekledim hatta.
Oda sivilce yaptı sanki cnm şu celenesi değişince ortaya çıkacak herşey belki de tek suçlu oydu yarısını dökerek kullaniyorum çabuk bitsin diyeEffectHA yı sevmiştin diye hatırlıyorum yoksa o da mı uymadı
Yeni eklediğimi ürünleri haftada iki gün kullanıyorum sadece aşırıya kaçmıyorum celenesin yaptıgina eminim onu çıkarınca Kasım kızarıyor çünküİnşallah en kısa zamanda çözersin sorunu
Yeni rutinler yaparken de mutlaka tek seferde bir ürün ekle biraz zaman ver cildini gözlemle sonra yeni bir ürün daha ekle derim aynı anda birden fazla ürüne başlayınca sorun çıktı mı hangisinin yaptığı belli olmuyor yoksa
Maruderm 400 ml 120 TL şuan Trendyol da, Bioderma Sensibio Foaming Gel 500 ml 279 TL..... Maruderm al bence beğenmezsen vücuduna kullanırsınKızlar evde eczane de 100 lira olurmu bu alırsam yoksa marudermine mi odaklanayim. Kova hatunu B bensimo Atart S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem selennn Bearhug gulumsebebek noegthy
Bioderma söylersem evde eczaneden söyleyeceğim orda 100 TL daha uygun marudermn ikisi arasında kaldım beğenmezsem ikinci alternatifim yok bakacağım cnm aldığımda yazarım burayaMaruderm 400 ml 120 TL şuan Trendyol da, Bioderma Sensibio Foaming Gel 500 ml 279 TL..... Maruderm al bence beğenmezsen vücuduna kullanırsın
Ooo şahane güle güle sağlıklı günlerde kullanılsınMizon Only One bu da indirime girmiş sipariş verdim tam benlik gibi duruyor
Canım maruderm in temizleyicisini hiç kullanmadım bilemiyorum bioderma nın birçok ürününü kullandım ama sorun yaşadığım tek bir ürünü olmadı diğer markanın benzer ürünlerini kullanmadığım için tek taraflı bir yorum olur benimki ama ben olsam bioderma alırdımKızlar evde eczane de 100 lira olurmu bu alırsam yoksa marudermine mi odaklanayim. Kova hatunu B bensimo Atart S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem selennn Bearhug gulumsebebek noegthy
Teşekkür ederim :) Miss miss güle güle kullan şimdidenOoo şahane güle güle sağlıklı günlerde kullanılsın
Ben de only one ve firm baby yedekledim bugün hepsiburada da yüzde elli indirim var sepette she Vec ürünlerine. Firm baby yi Kasım başında aldığım fiyattan 15 lira daha uyguna yedekledim
Bana daha risksiz geliyor sonuçta eczane markası ve hassasiyeti olan ciltler için marudermn alırsam o uymazsa ortada kalırım ciddenCanım maruderm in temizleyicisini hiç kullanmadım bilemiyorum bioderma nın birçok ürününü kullandım ama sorun yaşadığım tek bir ürünü olmadı diğer markanın benzer ürünlerini kullanmadığım için tek taraflı bir yorum olur benimki ama ben olsam bioderma alırdım
Ben kendime kararsız derdim beni de geçtinizBioderma söylersem evde eczaneden söyleyeceğim orda 100 TL daha uygun marudermn ikisi arasında kaldım beğenmezsem ikinci alternatifim yok bakacağım cnm aldığımda yazarım burayanoegthy
Bn başak burcuyum çok zor bir insanım bn bile dayanamiyorum kendime valla bu bir senedir çok harcama yapıyorum cildime uymayinca ürün deli oluyorumBen kendime kararsız derdim beni de geçtiniz