Yeni çıkan bı marka var Kore markası hatta ben güneş kremini aldım. Onun göz kreminden çok memnun bu konularda eğitim almış bilgisine güvendiğim bı hanımkihels avakado göz altı muadili bildiğiniz bir göz altı kremi varmı göz altı kremim bitti sadece serumum var ondanda memnun değilim krem serum birlikte de olabilir
Yok iunik değil. Attım
Teşekkür ederim bende bir bakayımYok iunik değil. Attım
Bu nasıl kızlar denediniz mi hangi cilt tipine uyar@Beyondparadise @Kova hatunu @bensimo @Tu me manques @Skinkeyrlovernoegthy @Atart
Biraz daha düzenli kullanayım kendim yazacağım zatenMemnun olmadığınız serum hangisi merak ettimBeyondparadise
Hayır kullanmıyorumGözaltı krem hergün kullanmıyor musun ?
Heimish gözaltı kremini kullanıyorum kuzum çok memnunumNe kullanıyorsun göz altı kremi olarakselennn
Baktım bnde internetten şimdi cildin nasıl bir cilt cnm merak ettim bn hayatımda ilkez göz kremi kullanmaya bu sene başladim oda dermoskinle başladım birde marudermn göz serumu varHeimish gözaltı kremini kullanıyorum kuzum çok memnunum
Benim sadece burnum yağlı diğer yerler normal..dermoskin güzel bir marka canımBaktım bnde internetten şimdi cildin nasıl bir cilt cnm merak ettim bn hayatımda ilkez göz kremi kullanmaya bu sene başladim oda dermoskinle başladım birde marudermn göz serumu varselennn
Aklıma gelmişken yazayım gözaltı serumunu her rutininizde kullanın bence 30 ml yapmışlar haftada 2 gün kullan kullan bitmez kiBaktım bnde internetten şimdi cildin nasıl bir cilt cnm merak ettim bn hayatımda ilkez göz kremi kullanmaya bu sene başladim oda dermoskinle başladım birde marudermn göz serumu varselennn
Gözaltı serumu önemli eğer yeterliyse kreme gerek görmüyorum arada sürüyorum krem gözaltı içinAklıma gelmişken yazayım gözaltı serumunu her rutininizde kullanın bence 30 ml yapmışlar haftada 2 gün kullan kullan bitmez ki
Ben ilk defa gözaltı serumu kullanıyorum ve gözaltlarımda açılma başladı çok memnunumGözaltı serumu önemli eğer yeterliyse kreme gerek görmüyorum arada sürüyorum krem gözaltı için
Hmm ben kullanıyorum bayadırBen ilk defa gözaltı serumu kullanıyorum ve gözaltlarımda açılma başladı çok memnunum
İlginç olan sağ gözaltımda daha fazla açılma olmasıHmm ben kullanıyorum bayadır