- 23 Nisan 2018
- 351
- 172
- 29
Merhabalr ablalarım kardeşlerim daha önceleri çillerim hakkında bir çok konu açmıştım çillerimden çok rahatsız olduğumu falan belirtmiştim bi çok ablamda burdan bana destek olmuşlardı öncelikle başlarını ağrıttığım için özür diliyorum.Çillerimi geçirmenin(koyu renk olanların renklerini açmaktan açık renk olanlarında tamamen kaybolmasından bahsediyorum) yolunu buldum onu paylaşmak istiyorum sizlerle işine yarayan olur benim gibi çok takan varsa faydalı olsun diye öncelikle tüm yaz boyunca yüzümü güneşten çok iyi korudum 50+ faktör koruyucu krem kullandım denizde bile denize girmeden önce sürdüm denizden çıkınca sürdüm ve her saat başı tekrar sürdüm malum terleyince kremi yüz kusabiliyor şimdi geleyim çillerimi nasıl geçirdiğime yüzümde çok koyu kahverengi ve açık kahverengi çok sayıda çil vardı burada ki konulardan birinde hangi ablamızdı hatırlamıyorum çillerime tek çözümü havuç sabununda buldum demişti Cunda da satılıyormuş bende Cunda’ya yakın bi yerde oturduğum için hemen gidip aldım ve kullanmaya başladım ilk önce hergün sabah akşam sürdüm biraz beklettim ve yıkadım ama sonra cildimi inceltip çok kurutacağından korktuğum için günde bir kereye indirdim yaklaşık 10 gün sonra koyu renkte olanların baya açıldığını gördüm bu arada dediğim gibi kendimi güneşten çok iyi korudum bununda faydası oldu bence 3 buçuk aydır sabunu kullanıyorum ve çillerim büyük ölçüde geçti ve geri çıkmadılar tabi ki güneşten iyi korunmazsam geri çıkabilirler yada açık renjkli olanlar koyulaşabilir dikkat etmem lazım dediğim gibi o ablamızı hatırlamıyorum ama eğer görürse bu konuyu ona çok teşekkür ediyorum çok taktığım bi konuda bana iyi geldi ama şunun da uyarısını yapmak istiyorum bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir dikkatli kullanmak lazım şu an çok mutluyum umarım bi daha koyulaşmaz çillerim