Cilt Bakımı Ürünleri Çiller Koyu lekeler Yaş belirtiler Renk bozukluklarından kurtulun!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar Bime yeni bir ürün gelmiş araştırdım normal fiyatı 40 lira civarında ama bimde 9 lira ürünün ismi Daggett&Ramsdell Renk Açıcı Leke Giderici Yüz Kremi Unisex $daggett-ramsdell-renk-acici-leke-giderici-yuz-krem-3494251-220.webp
birde şu var Daggett&Ramsdell Renk Açıcı-Leke Giderici Yüz Jeli Unisex $daggett-ramsdell-renk-acici-leke-giderici-yuz-jeli-3494256-220.webp Resimlerinide yükledim. Aranızda kullanan var mı? işe yarıyor mu? Bu ürün hakkında tecrübeleriniz paylaşınız lütfen tavsiye ediyormusunuz?

Kızlar Bime yeni bir ürün gelmiş araştırdım normal fiyatı 40 lira civarında ama bimde 9 lira ürünün ismi Daggett&Ramsdell Renk Açıcı Leke Giderici Yüz Kremi Unisex Eki Görüntüle 587794
birde şu var Daggett&Ramsdell Renk Açıcı-Leke Giderici Yüz Jeli Unisex Eki Görüntüle 587793 Resimlerinide yükledim. Aranızda kullanan var mı? işe yarıyor mu? Bu ürün hakkında tecrübeleriniz paylaşınız lütfen tavsiye ediyormusunuz?

bende bimde gördüm ama aynı markadan kolajen serum ( anti aging ) kremi var

Canım hazır bu topiği görmüşken sormak istedim,
Bim'de Garnier'ın temizleme şeysinden gördüm :1:
Nasıldır acaba bir bilgisi olan var mıdır kii? :44:

Back
X