Lekeler, Çiller Çiller için Barbunya

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
43
Çilleriniz varsa;100gr beyaz barbunyayı geceden ıslatıp,ertesi gün 1 lt.suda kaynatın.Pişince süzün ve elde ettiğiniz suyu en az 5 gün boyunca cildinize uygulayın.Sıvıyı dolapta muhafaza edin.(Bitki bilimi ve güzellik uzmanı suna dumankaya'dan)

guzel de kardesım ılacın ısmını yazmamıssınız. rıca etsem onuda yazsanız da su lekelerden kurtulsak..acıl cevap beklıyorum..

merhaba . çok ihtiyacım var böyle bir kreme ama ismini yazmamışsın. yazabilir misin teşekkürederim şimdiden

yeliz hanım merhaba söylediğin şeyi uyguladın mı çillerin tamamen geçti mi

canım çilim yok benim ama bu bir güzellik uzmanının tarifi ihtiyacı olan varsa diye yazdım

yaa kızlar niye bu çillerimiz geçmiyo((((((((((( çaresi yokmu yaaaaa

çiller için bende bu sitede ''expigment'' diye bir ilaç ismi dudum ve aldım kullanalı 3 gün oldu yüzüm hafif kızardı galiba etkisini gösteriyor

e sonuç bu kadarmı kurtudunuz galiba banada yazsanız nasıl oldu o iş.

yalovadamısın sen.................................

KIZLAR MAYDONOZUN SUYUNU KATI MEYVE SIKACAĞINDA ÇIKARIP HER GÜN YÜZÜNÜZE SÜRÜN ÇİLLERİ GEÇİRİYORMUŞ.Benim de çillerim var ama çok az,hem ben seviyorum onları çok tatlı duruyo:)

ya çil süper bişey ki........:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

* Bir miktar keten tohumu kaynatilir, suyu ile cilde masaj yapilir. Cillere ve lekelere maske olarak uygulanir.

* Cilt yapiniza uygun herhangi bir kreme bir kac damla limon suyu ekleyip cilde sürün. Lekelerin olusmasini engeller.

Sevgiler... a.s.

peki krem kötü kokuo diolar doğru mu ve ne kadarŞeniz

denızde olusan gunes lekelerım var sırtımda ve gogsumde azda olsa var yanı nasıl kurutlurum kzıalrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…