- 19 Mart 2007
- 3.027
- 5
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çillerinden ve lekelerinden şikayetçi kızlar size bi krem ismi vericem.krem süper.gece yatmadan çillerinizin yada lekelerinizin üstüne süreceksiniz.ama kesinlikle gündüz sürmeyin.gündüz sadece koruma faktörlü bi krem sürün yeterli.doğum lekeleri,güneş lekeleri,doğuştan gelen lekeler hepsini hallediyor.krem anlaşmalı eczanelerde satılıyor.sanırım fiyatı 40ytl civarı.ama çok uzun süre gidiyor krem.annem kullanmıştı.baya etkisini gördü.
benimde çillerim var ne yaptınız da geçti bide doğuştan mı yoksa sonradan mi çıkti çilleriniz benimki sonradan 5 yaşında çıktıyeliz hanım merhaba söylediğin şeyi uyguladın mı çillerin tamamen geçti mi
canım çilim yok benim ama bu bir güzellik uzmanının tarifi ihtiyacı olan varsa diye yazdım
benim de çillerim vardı biraz beyaz tenliyim ve belli oluyordu bu yaz eczaneden FAZIL ÇİL KREMİ aldım ve bu kram resmen çillerimi azalttı ve sadece 1 haftada o kadar az kaldı ki şimdi tekrar başlıcam geçmesi için tavsiye ederimsırnaşık şey
benim de çillerim vardı biraz beyaz tenliyim ve belli oluyordu bu yaz eczaneden FAZIL ÇİL KREMİ aldım ve bu kram resmen çillerimi azalttı ve sadece 1 haftada o kadar az kaldı ki şimdi tekrar başlıcam geçmesi için tavsiye ederimsırnaşık şey