- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.261
Canm ovulasyon yumurtlama zamanı demek Yumurta çatlıyor olabilirOvulasyon oldugunu sanmıyorum canım kanamam var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ovulasyon yumurtlama zamanı demek Yumurta çatlıyor olabilirOvulasyon oldugunu sanmıyorum canım kanamam var
Mart zaten boş şubat böyle canmCanım ben 3 ay boyunca takip ettim çok strese girdim çok dikkat ettim eşim istemediğinde kavga çıkardım . Bebisin geldigi ay dikkat etmedim hiç. Ekledim ilişki tarihlerini
Son bat 4 şubatHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
Hamiş olmayı bekleyenler
![]()
2020
ŞUBAT
MoonfacedMom ❤. 9 şubat
- @SekerPortakaliMMM ❤. 13 şubat
Vizeci06 ❤. 15 mart
- G Gamzeliyy ❤. 15 şubat
- C Canimm oglum ❤. 16 şubat
OCAK
@Kertemeyenkelebek[/USER] ❤. 3OCAKNur_hayat2005 ❤. 28 OCAK
- M meltemm34 ❤. 26 ocak
- V Vesilebcl ❤. 13 OCAK
Blue0Pink ❤. 14 OCAK
kartalice28 ❤. 30 OCAK
- M meltemm34 ❤. 29 OCAK
Gonulmeyvesi ❤. 23 Aralık
- C Cikilop1 ❤. 27 AralıK
EsrDG ❤. 21 Aralık
- @anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
@oblomowka1
@Papatia61
N Neredenbaksantutarsizlik
C Cikilop1
@Beyyaz31
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre2 Kasım 2019 cumartesi
�
Bundan önce bi düşüğüm var ondan bu kuruntu malesef ...
İnşallah vardır canm benimBence var pembe silik çizgi. 2 gün sonra tekrarla canım koyulaşırsa kan verirsin
İnsallah canım rabbim gönlüne göre versinİnşallah vardır canm benim
Aminİnsallah canım rabbim gönlüne göre versin![]()
Çok heyecanlandım ay inşallah inşallah inşallahBu ay benimde seninki gibi tablo belki tutar benimde![]()
Umut var mı senceÇok heyecanlandım ay inşallah inşallah inşallah![]()
Umut var mı sence![]()
Valla hamıBence gunlerin çok ideal :)namazımdan sonra sana dua ettim :) 6sinda mi adet olman lazım?
Amin canm inşallahGözün aydın canm bebiş el sallıyor burdaym diye hayırlısıyla gelsin inşallah![]()
Canm seni hamişlere yazdım değilsiwn o zaman bat eklerim ama inşallah gerek kalmaz hamiş olursunBat 4 mart
İnşallah canm benimCanm seni hamişlere yazdım değilsiwn o zaman bat eklerim ama inşallah gerek kalmaz hamiş olursun![]()
Vav 2 günde 1 bize lüks kuzumsizin maşallah diyelim ☺ inşallah tez vakitte gelecektir bebişin kafanın rahat olması önemli
![]()