- 18 Kasım 2020
- 20.716
- 49.832
- 548
Ahahahah mantıklıKız allah seni yaa güldürdün benisen kaynana ol başımıza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah mantıklıKız allah seni yaa güldürdün benisen kaynana ol başımıza
![]()
Tadi dahada iyiydi o yüzden dayanamadım kıydım canımBen bunu yemeye kıyamam kii
Ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuş yarisma için sans dilemiyorum işini şansa bırakmamissin canim![]()
Dostlar başına senin gibisi minnosumAhahahah mantıklı![]()
Rica ederim o senin emeğinin güzelliği canimTadi dahada iyiydi o yüzden dayanamadım kıydım canımçok güzel sözler bunlar ,çok incesin çok teşekkür ederim bebeğim
❤
![]()
Ben kıyamam kuzum kimseyeDostlar başına senin gibisi minnosum❤
Oyy kuzum yorumuna sağlıkRica ederim o senin emeğinin güzelliği canim![]()
Canım çok teşekkür ederim allah razı olsunellerine sağlık canım çok güzel görünüyor![]()
Masalımmm beğenmene sevindim çok teşekkür ederim allah razı olsunHarika olmuş bayıldımellerine sağlık başarılar dilerim
![]()
Yaaa wundercan senin soğuk baklavanın yanında sönük kalır kuzuummOtur izle öyle güzel süslenmişellerine sağlık başarılar dilerim
![]()
Katılmıyorum valla tablo gibi maaşallah, rica ederimm canımmYaaa wundercan senin soğuk baklavanın yanında sönük kalır kuzuummçok teşekkür ederim allah razı olsun balım
❤
![]()
Canım çok teşekkür ederim allah razı olsunÇok enfes görünüyor gerçekten. Ellerinize sağlık başarılar dilerim![]()
Beğenmene sevindim canım çok teşekkür ederimEline sağlık çok güzel görünüyor başarılar![]()