- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.334
Ahahahah mantıklıKız allah seni yaa güldürdün beni sen kaynana ol başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahah mantıklıKız allah seni yaa güldürdün beni sen kaynana ol başımıza
Tadi dahada iyiydi o yüzden dayanamadım kıydım canım çok güzel sözler bunlar ,çok incesin çok teşekkür ederim bebeğim ❤Ben bunu yemeye kıyamam kii
Ellerine emeğine sağlık muhteşem olmuş yarisma için sans dilemiyorum işini şansa bırakmamissin canim
Dostlar başına senin gibisi minnosum ❤Ahahahah mantıklı
Rica ederim o senin emeğinin güzelliği canimTadi dahada iyiydi o yüzden dayanamadım kıydım canım çok güzel sözler bunlar ,çok incesin çok teşekkür ederim bebeğim ❤
Ben kıyamam kuzum kimseyeDostlar başına senin gibisi minnosum ❤
Oyy kuzum yorumuna sağlıkRica ederim o senin emeğinin güzelliği canim
Ben kıyamam kuzum kimseye
Oyy kuzum yorumuna sağlık
Canım çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Masalımmm beğenmene sevindim çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Harika olmuş bayıldımellerine sağlık başarılar dilerim
Yaaa wundercan senin soğuk baklavanın yanında sönük kalır kuzuumm çok teşekkür ederim allah razı olsun balım ❤Otur izle öyle güzel süslenmiş ellerine sağlık başarılar dilerim
Katılmıyorum valla tablo gibi maaşallah, rica ederimm canımm❤Yaaa wundercan senin soğuk baklavanın yanında sönük kalır kuzuumm çok teşekkür ederim allah razı olsun balım ❤
Canım çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Çok enfes görünüyor gerçekten. Ellerinize sağlık başarılar dilerim
Beğenmene sevindim canım çok teşekkür ederim ❤Eline sağlık çok güzel görünüyor başarılar