- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Fark ettim rica ederim hemsomÇok teşekkür ederim Hemsosuu, ne kadar olursa o kadar süslemeye çalıştım Allah razı olsun beybisuuuumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark ettim rica ederim hemsomÇok teşekkür ederim Hemsosuu, ne kadar olursa o kadar süslemeye çalıştım Allah razı olsun beybisuuuumm
Çizkek olmayan tatlı olsun dediler hemsosuuFark ettim rica ederim hemsom
Olmamış AllahtanÇizkek olmayan tatlı olsun dediler hemsosuu
Çok benzemedi zannımcaOlmamış Allahtan
Yok ,alakası yok(yersen)Çok benzemedi zannımca
YedikYok ,alakası yok(yersen)
Afiyetler olsun
Sağol hemsosuummAfiyetler olsun
Sen de sağol hemşomSağol hemsosuumm
Ama kirazlim bu bir saheser olmus ellerine saglik basarilar dilerimSelaminkoo Canım KK Kadınları, Güzeller güzelleri
Daha tadına bakmadım ama size enfes bir tatlı yaptığımı düşünüyorum çünkü hazır aldığımda da bu tatlıyı çok seviyorum birazdan tadına bakicam ve umarım bayilicam
Hadi başlıyoruz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3235620
KEKİ İÇİN:
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağı hindistancevizi
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı ceviz içi
yarim su bardağı sıvıyağ
vanilya, kabartma tozu
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
Yarım bardak nişasta
3 yemek kaşığı un
Yarım bardak şeker
1 paket kremsanti
ŞERBETİ İÇİN :
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
ÜZERI İÇİN:
hindistancevizi
YAPILIŞI:
İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz. Su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak
Eki Görüntüle 3235622
kek için 3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Köpük köpük olacak. Sonra tüm malzemeleri kek yapar gibi ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Kekimiz köyü kıvamlı olacak, korkmayın. Tepsiye yada borcama zor yayabilirsiniz. 170 derece fırında ortalama 30 dakika pişiriyoruz. Herkesin fırını farklıdır. Kontrollü olalım. Fırından çıkınca şerbeti sıcak kekin üzerine yavaş yavaş döküyoruz.
Eki Görüntüle 3235623
krema için süt, nisasta, un,şekeri tencerede karıştırarak pişiriyoruz. Ocaktan alıp biraz havalandiktan Sonra toz kremsantiyi kremaya döküp çırpıyoruz. Sonra kekin üzerine yayıyoruz. Krema üzerinede hindistancevizi serpiyoruz.
Eki Görüntüle 3235621
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3235611 Eki Görüntüle 3235612 Eki Görüntüle 3235613 Eki Görüntüle 3235614 Eki Görüntüle 3235615 Eki Görüntüle 3235616 Eki Görüntüle 3235617 Eki Görüntüle 3235618 Eki Görüntüle 3235619
Eki Görüntüle 3235629
Ama sen çok mu tatlısın minikom,seni yirim yaa beğenmene sevindim çok teşekkür ederimAma kirazlim bu bir saheser olmus ellerine saglik basarilar dilerim
Kirazlarin en tatlısı afiyetle keyifle yiyin inşallah.Çok aceleye geldi kesemedim gül goncam çok teşekkür ederim Allah razı olsun çicemm
Yaaaaa canım gül goncam yorumları şimdi görüyorum, kaçırmışım çok teşekkür ederim çicemmmm Allah razı olsun, bsl kadinsinKirazlarin en tatlısı afiyetle keyifle yiyin inşallah.
Beybiiimmm çok tatlısın ya yicem, şimdi farkettim yorumları çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunVuy viy ne ka güzel.
Ellerine sağlık gözlerim şenlendi
Canım yasocan geç farketmem dışında sorun yok galiba çok teşekkür ederim canım yasom Allah razı olsunEllerine, emeğine sağlık Frida’m. Yarışmada başarılar diliyorum.
Tanıdığımdan beri hiç değişmeyen hep aynı samimi ve sıcaklıkta kalan ender hatunlardan birisin biliyor musunYaaaaa canım gül goncam yorumları şimdi görüyorum, kaçırmışım çok teşekkür ederim çicemmmm Allah razı olsun, bsl kadinsin
Yaaa sen çok tatlısın canım gül goncam,senin tatliligini yirim ben sen de benim için hrp öylesin, hep candan,hep çok sıcakkanlı bir çiçekbalıTanıdığımdan beri hiç değişmeyen hep aynı samimi ve sıcaklıkta kalan ender hatunlardan birisin biliyor musun
Canım kirazim
Ellerine sağlık ASSOSyal im. Ne güzel bir sunum olmuş Başarılar dilerimSelaminkoo Canım KK Kadınları, Güzeller güzelleri
Daha tadına bakmadım ama size enfes bir tatlı yaptığımı düşünüyorum çünkü hazır aldığımda da bu tatlıyı çok seviyorum birazdan tadına bakicam ve umarım bayilicam
Hadi başlıyoruz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3235620
KEKİ İÇİN:
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağı hindistancevizi
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı ceviz içi
yarim su bardağı sıvıyağ
vanilya, kabartma tozu
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
Yarım bardak nişasta
3 yemek kaşığı un
Yarım bardak şeker
1 paket kremsanti
ŞERBETİ İÇİN :
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
ÜZERI İÇİN:
hindistancevizi
YAPILIŞI:
İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz. Su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak
Eki Görüntüle 3235622
kek için 3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Köpük köpük olacak. Sonra tüm malzemeleri kek yapar gibi ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Kekimiz köyü kıvamlı olacak, korkmayın. Tepsiye yada borcama zor yayabilirsiniz. 170 derece fırında ortalama 30 dakika pişiriyoruz. Herkesin fırını farklıdır. Kontrollü olalım. Fırından çıkınca şerbeti sıcak kekin üzerine yavaş yavaş döküyoruz.
Eki Görüntüle 3235623
krema için süt, nisasta, un,şekeri tencerede karıştırarak pişiriyoruz. Ocaktan alıp biraz havalandiktan Sonra toz kremsantiyi kremaya döküp çırpıyoruz. Sonra kekin üzerine yayıyoruz. Krema üzerinede hindistancevizi serpiyoruz.
Eki Görüntüle 3235621
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3235611 Eki Görüntüle 3235612 Eki Görüntüle 3235613 Eki Görüntüle 3235614 Eki Görüntüle 3235615 Eki Görüntüle 3235616 Eki Görüntüle 3235617 Eki Görüntüle 3235618 Eki Görüntüle 3235619
Eki Görüntüle 3235629