- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimcim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun beybiimmOf of of ellerine sağlık sosyalim
Cano minnosummm piyemsesim seni yirim,çok teşekkür ederim tadı da güzel olmuş valla onay verdim kuzum Allah razı olsun minnosum benimKıbrıs tatlısına bayılırım ellerine sağlık sosyalim harika görünüyor sen yaparsında güzel olmaz mı
Canım kurbişimm fincanlarim KK nin hediyesi çok değerli, çok severek kullanıyorum çok teşekkür ederim canım kurbisimÖfff beee tatlıya gellll ellerine sağlık kiraz gülümmm kirazlı fincanlarını yerimm
Ağzından bal mı damliyor canım aşkokuskam seni yirim yirim tatlı seyy çok acele oldu ama oldu fincanim ve tabagim kk nin hediyeleri bana çok teşekkür ederim kuzucuumm benimVayy anasını hepte sevdiğim tatlılar çıkıyor karşımaa çok ama çooookk arada kaldımmm
Ball gibi guzel etmişsin sosyalll lokumumm bunee kııızzz aboovv
Çilek mi desem hindistan cevizlermi desem fincanlarmı desem hepsi ayrı ayrı muhteşem olmus
Safranim canım benim çok teşekkür ederim, Allah razi olsunEllerine sağlık, nefisss gorunuyor
Güle güle kullan beybisummm benim için de iki tabak fazla göm tatlıyıCanım kurbişimm fincanlarim KK nin hediyesi çok değerli, çok severek kullanıyorum çok teşekkür ederim canım kurbisim
İki tabak mı olur kurbişimmGüle güle kullan beybisummm benim için de iki tabak fazla göm tatlıyı
eline sağlık canım çok güzel olmuşSelaminkoo Canım KK Kadınları, Güzeller güzelleri
Daha tadına bakmadım ama size enfes bir tatlı yaptığımı düşünüyorum çünkü hazır aldığımda da bu tatlıyı çok seviyorum birazdan tadına bakicam ve umarım bayilicam
Hadi başlıyoruz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3235620
KEKİ İÇİN:
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağı hindistancevizi
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı ceviz içi
yarim su bardağı sıvıyağ
vanilya, kabartma tozu
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
Yarım bardak nişasta
3 yemek kaşığı un
Yarım bardak şeker
1 paket kremsanti
ŞERBETİ İÇİN :
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
ÜZERI İÇİN:
hindistancevizi
YAPILIŞI:
İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz. Su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak
Eki Görüntüle 3235622
kek için 3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Köpük köpük olacak. Sonra tüm malzemeleri kek yapar gibi ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Kekimiz köyü kıvamlı olacak, korkmayın. Tepsiye yada borcama zor yayabilirsiniz. 170 derece fırında ortalama 30 dakika pişiriyoruz. Herkesin fırını farklıdır. Kontrollü olalım. Fırından çıkınca şerbeti sıcak kekin üzerine yavaş yavaş döküyoruz.
Eki Görüntüle 3235623
krema için süt, nisasta, un,şekeri tencerede karıştırarak pişiriyoruz. Ocaktan alıp biraz havalandiktan Sonra toz kremsantiyi kremaya döküp çırpıyoruz. Sonra kekin üzerine yayıyoruz. Krema üzerinede hindistancevizi serpiyoruz.
Eki Görüntüle 3235621
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3235611 Eki Görüntüle 3235612 Eki Görüntüle 3235613 Eki Görüntüle 3235614 Eki Görüntüle 3235615 Eki Görüntüle 3235616 Eki Görüntüle 3235617 Eki Görüntüle 3235618 Eki Görüntüle 3235619
Eki Görüntüle 3235629
Canımcim çok teşekkür ederimeline sağlık canım çok güzel olmuş
Keşke öyle olsaydı beybi,zamanı gelince kiraz koyarız çok teşekkür ediyorum canım benimEline sağlık çok güzel olmuş çilekleri kiraz olarak görüyorum
ayy bu yıne tablo yapmıss yauuu ellerine saglık canımmSelaminkoo Canım KK Kadınları, Güzeller güzelleri
Daha tadına bakmadım ama size enfes bir tatlı yaptığımı düşünüyorum çünkü hazır aldığımda da bu tatlıyı çok seviyorum birazdan tadına bakicam ve umarım bayilicam
Hadi başlıyoruz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3235620
KEKİ İÇİN:
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı ceviz içi
yarim su bardağı sıvıyağ
vanilya, kabartma tozu
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
Yarım bardak nişasta
3 yemek kaşığı un
Yarım bardak şeker
1 paket kremsanti
ŞERBETİ İÇİN :
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
ÜZERI İÇİN:
hindistancevizi
YAPILIŞI:
İlk olarak şerbeti hazırlıyoruz. Su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakıyoruz. Şerbet soğuk, tatlı sıcak olacak
Eki Görüntüle 3235622
kek için 3 yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Köpük köpük olacak. Sonra tüm malzemeleri kek yapar gibi ekliyoruz. Karıştırıyoruz. Kekimiz köyü kıvamlı olacak, korkmayın. Tepsiye yada borcama zor yayabilirsiniz. 170 derece fırında ortalama 30 dakika pişiriyoruz. Herkesin fırını farklıdır. Kontrollü olalım. Fırından çıkınca şerbeti sıcak kekin üzerine yavaş yavaş döküyoruz.
Eki Görüntüle 3235623
krema için süt, nisasta, un,şekeri tencerede karıştırarak pişiriyoruz. Ocaktan alıp biraz havalandiktan Sonra toz kremsantiyi kremaya döküp çırpıyoruz. Sonra kekin üzerine yayıyoruz. Krema üzerinede hindistancevizi serpiyoruz.
Eki Görüntüle 3235621
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3235611 Eki Görüntüle 3235612 Eki Görüntüle 3235613 Eki Görüntüle 3235614 Eki Görüntüle 3235615 Eki Görüntüle 3235616 Eki Görüntüle 3235617 Eki Görüntüle 3235618 Eki Görüntüle 3235619
Eki Görüntüle 3235629
Yaa merviskom seni yirim bak haa bebelerini de yemek istiyorum zaten Sapşik merviskom benim, çok teşekkür ederim balpetegimayy bu yıne tablo yapmıss yauuu ellerine saglık canımm
Kirazım ellerine sağlık manzara müthiş. Harika bir tatlı olmuş. İkramlık olunca kıyıp dilimlememişsinSelaminkoo Canım KK Kadınları, Güzeller güzelleri
Hadi başlıyoruz
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3235620
KEKİ İÇİN:
3 yumurta
yarım su bardağı şeker
1 su bardağı galeta unu
1 su bardağı ceviz içi
yarim su bardağı sıvıyağ
vanilya, kabartma tozu
KREMASI İÇİN:
1 litre süt
Yarım bardak nişasta
3 yemek kaşığı un
Yarım bardak şeker
1 paket kremsanti
ŞERBETİ İÇİN :
2 su bardağı su
2 su bardağı şeker
ÜZERI İÇİN:
hindistancevizi
YAPILIŞI:
Eki Görüntüle 3235622
Eki Görüntüle 3235623
Eki Görüntüle 3235621
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3235629
Çok teşekkür ederim Hemsosuu, ne kadar olursa o kadar süslemeye çalıştım Allah razı olsun beybisuuuummEllerine sağlık hemşom, pek süslü olmuşyarismada bol şanslar
Çok aceleye geldi kesemedim gül goncam çok teşekkür ederim Allah razı olsun çicemmKirazım ellerine sağlık manzara müthiş. Harika bir tatlı olmuş. İkramlık olunca kıyıp dilimlememişsin
Yarışmada başarılar diliyorum.