Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende bugün çilekle bi masaj yapıyım dedim. aldım çileği ikiye kestim ve o şekilde sürdüm göğüslerime gezdirdim etrafında falan acaba doğru mu yapıyorum?. ve sonra bunu ne kadar tutmalıyım??
kızlar yağı ne kadar bekletiyorsunuz peki?
ben o kadr uzun süre masaj yapmadım ama attım hemen kaydirigubbakcemile3 neyse bi dahakine uzun süre yaparım. bugün evde kimse yokken hazır cilekte varken deniyim dedim kaydirigubbakcemile2 yağla daha kolay olur sanki bende yağını almak istiyorum
yagı hıc yıkamıyorum ben emıyo gıdıyo zaten cnm yaa banyo yaparken de oncesınde surmem hıc hep sonrasında etkısı kaybolmasın dıye yagın ama asıl olan masaj yınede ben beklemesınden yanayım boyle surulen seylerın cılek olmaz ama o kuruyo degısık oluyo ama yag oyle degıl bulasmıyoda emıyo hihoyyyt
bende yıkama problemini sevmiyorum,sürüp bırakmak iyi olur
bide çilek hep etrafa yayılıyor
en kısa zamanda yağ alıyım ben
çilekle her tarafım kıpkırmızı oldu kaydirigubbakcemile2
yıkamadan olmaz bu yoksa böyle gezicem kırmızı kırmızı :teytey:
BAKIN NE BULDUM
Çilek
Menopoza girmek üzere olan kadınlara tavsiye ediliyor. İçinde yüksek oranda bulunan bor minerali östrojen hormonunun etkinliğini arttırıyor. Bor minerali bakımından zengin diğer bitkiler, şeftali, lahana, domates, karahindibadır.
yani çilek allahın izniyle memişleri büyütecek delikafaduldendelikafadulden