Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam,
bugün aktardan çilek yağı aldım. elimin bir kısmına ve göğsümün bir kısmına uyguladım. sürdüğüm yerler biraz sızladı gibi. çilek yağının böyle bir yan etkisi falan var mı ? bilen yardımcı olursa sevinirim :)
ben bir dönem kullanmıştım. öyle bir sızı oluşmadı. işede yaramadı zaten. Ama yağın markası kalitesiz diye düşünüyorum ondan kaynaklı bir etkisi olmamış olabilir
ben bir dönem kullanmıştım. öyle bir sızı oluşmadı. işede yaramadı zaten. Ama yağın markası kalitesiz diye düşünüyorum ondan kaynaklı bir etkisi olmamış olabilir
selam,
bugün aktardan çilek yağı aldım. elimin bir kısmına ve göğsümün bir kısmına uyguladım. sürdüğüm yerler biraz sızladı gibi. çilek yağının böyle bir yan etkisi falan var mı ? bilen yardımcı olursa sevinirim :)
Konunun aktifliği korunuyor mu bilmiyorum, ama sızlamasının sebebi göğüslerin büyümesi, östrojen içeriyor, vitamin C vs. .. ki aradan 7 ay geçmiş, değişiklik var mı diye sormak gerekir aslında :)