Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çilek var mı emin değilim de yves rocher de frambuaz ve vanilya parfümü var koklamıştım ve çoooook beğenmiştim, çok tatlıydı ama pasta gibi kokmiyim diye almadım sırnaşık şey body shopn parfümlerinde çilek görmedim ben(gözümden kaçmadıysa tabiki) ama bende body shopn çilekli vucut losyonu var çok hoş kokuyor ama kalıcı değil tabiki .. a.s.
çilek var mı emin değilim de yves rocher de frambuaz ve vanilya parfümü var koklamıştım ve çoooook beğenmiştim, çok tatlıydı ama pasta gibi kokmiyim diye almadım sırnaşık şey body shopn parfümlerinde çilek görmedim ben(gözümden kaçmadıysa tabiki) ama bende body shopn çilekli vucut losyonu var çok hoş kokuyor ama kalıcı değil tabiki .. a.s.
angie diye bi parfüm var bariz çilekkk kokuoo bölee 50 ml fln heralde bi de 5 ytll ben makromarketten almıştımm çilek kokusunu seviosan tavsiye ederimm:)
hiç aklımda yoktu ama özendim şimdi, gidiyim bi yves rocher e
ballerinacım vardır belki canım burda da, ben çok incelemedim aslında, tekli olan parfümlere baktım sadece yoktu orda çilek. ama bir de kendi parfümünü yapman için olan küçük küçük parfümler var onlardandır belki Şeniz
elifciğim yves rocher ın kalıcı mı acaba canım?? a.s.
yves rocher ın sitesinden baktım arkadaşlar
çilek, vanilya, frambuaz, şeftali, hindistancevizi ve böğürtlenli var , fiyatları da 28 ytl.
hindistancevizi dışında hepsinden almak istiyorum :çok üzgünüm:
arkadaşlar ben yeni üyeyim.üye olmadan daha bu başlığı okumuştum.çilek kokulu parfüm ben de istiyorum.escada sexy graffiti araştırdım ama hiçbiyerde yok.yurtdışında freeshopta bile kadın "o parfüm yeni mi?daha bize gelmedi" gibi bi ifade kullanmış.burda da 3-4 yıldır üretilmiyor eski bi parfüm o dediler.siz açık parfüm olarak mı alıosunuz?nerden buluyosunuz??