- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 39
-
- Konu Sahibi pinaripekci
ya ben iki kapta yapıyordum biri orta boy kare bir borcam biri de minik cam kase. olmayınca karedekini içtim. :) çok güzeldi
kalpli kasedeki buzluktaydı olmuş... valla bugün akşam görüncede üzüldüm ya tüh dedim. keşke 2-3 saat bekleseydim.
çabuk donmuyor beklemek lazım çok sabırsızım.
akşam birde mayalı hamur tarifi vardı sitede onu yapıyordum ama o da taş gibi oldu. az bekletip kabarmadan yaptığım için. ayy acemiyim biraz.
neyse kusuruma bakmatın küçük kasedekinin resmini koyarım bir ara:))
akşama arkadaşlarım gelcek yemekten sonra gelcekler o yüzden hafif bişey arıodum ya bayıldım buna yapçam akşam tşkler arkadaşım......
Amanınnn bu çok güzel gözüküyor bende denemek istiyorum ama hangi arada :kedi:
ayy ne güzel olur boshayallersmile
çok güzel iştahım kabardıboshayallersmile
pembiş pembiş harika görünüyo canım ellerine sağlık opuyorumnanaktan
yok canım ne hakkı olur mu hiç seni üzdüm durduk yere..asıl sen helal et hakkını.
kalpli de ki olmuş akşam çilekleri üzerine koyup keramşantiyle damla çikolatayla süsleyip eşime ikram ettim bayıldı.
bende dr. oetkerin kini kullanıyorum zaten ama benim aceleciliğim yüzünden böyle oldu. borcamdakini içtim kalpli kasedeki dolaptaydı donmuş çok da güzrel olmuştu.
ellerine sağlık canım.opuyorumnanaktan
pınar hanım, rep atmışsınız hakkınızı helal edin diye.. gerçekten gerek yoktu yani şimdi mahçup oldum aylar sonra tatlıyı yapamadığımı söylediğime.. buradan aldığım hiçbir tarifi ben yapamıyorum zaten, yeni başladığım için yemek yapmaya hani kapların boyutudur göz kararıdır anlamıyorum ve eminim o yüzden oldu bu hata. sizinle alakalı deil yani.. gücendirmemişizdir inşallah..
benim aldığım jel. jöle değil ya o yüzden.
birde hayatımda ilk defa yaptım. ben puding gibi anında koyulaşıcak sandım.
biraz beklemek sabretmek gerekirmiş. muzlu tarifinizi biliyorum. orada da size kalıp sormuştum uğraştırmıştım biraz sizi.. sizde resim eklediniz. oradaki yaramaz yine bendim boshayallersmile
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/300916-muz-delisiresimli-5.html
:kedi: teşekkür ederim sabrınız ve anlayışınız için.
süppermişşş