Tatlı Tarifi Cilek Jöleli Pembe Tavuk Göğsü(Resimli)

ya ben iki kapta yapıyordum biri orta boy kare bir borcam biri de minik cam kase. olmayınca karedekini içtim. :) çok güzeldi
kalpli kasedeki buzluktaydı olmuş... valla bugün akşam görüncede üzüldüm ya tüh dedim. keşke 2-3 saat bekleseydim.
çabuk donmuyor beklemek lazım çok sabırsızım.
akşam birde mayalı hamur tarifi vardı sitede onu yapıyordum ama o da taş gibi oldu. az bekletip kabarmadan yaptığım için. ayy acemiyim biraz.

neyse kusuruma bakmatın küçük kasedekinin resmini koyarım bir ara:))

yok bitnm..ne kusuru..ben sizler için üzülüyorum..ilk denememden beri hiç başıma gelmedi ama ben hep bitkisel jölesini kullandım dr oetker in..onun yapımı daha basit herhalde ondan sorun yaşamadım..istersen birde onunla dene..şu an bir çok marketin rafında onlardan var daha çok..ben resim eklemeye çalıştım ama dr oetker kilitlemiş ekleyemedim..dr oetker in sitesine bir göz at istersen..denersen yine resmini beklerim..hamur konusuna gelince evet biraz sabır işi.ben 5 yıllık evliyim bu sene ancak çözebildim bu işi..allahıma şükürler olsun..inşallah sende içine sinen cici mamalar yapmayı çabucak başarırsın bitnm..istesen benm mayalı poğaça tarifime de bak sayfamdan..bir kaç şekil var ilgini çekerse..

ayrıca hem december arkadaşımdan hem de senden hakkınızı helal etmenizi dilerim..sizi hayal kırıklığına uğrattığım için lütfen hakkınızı helal edin..a.s.

akşama arkadaşlarım gelcek yemekten sonra gelcekler o yüzden hafif bişey arıodum ya bayıldım buna yapçam akşam tşkler arkadaşım......

akşama arkadaşlarım gelcek yemekten sonra gelcekler o yüzden hafif bişey arıodum ya bayıldım buna yapçam akşam tşkler arkadaşım......

tatlm..aldığın jöleye dikkat et olurmu..ben bitkisel jöle ile yaptım bunu..mümkünse ondan al yapılışı daha basit ve sonucu kusursuz oluyor..eğer normal jöle alırsanda mutlaka üzerinde yazıldığı şekilde uygula..inşallah memnun kalırsın..fotoğrafını ve denedikten sonraki yorumunu beklerm..opuyorumnanaktan

Amanınnn bu çok güzel gözüküyor bende denemek istiyorum ama hangi arada :kedi:

gel buyur ben yapiim sana gonzalesim hadi bi koşuu

çok güzel iştahım kabardıboshayallersmile

ayy ne güzel olur boshayallersmile

çok güzel iştahım kabardıboshayallersmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

pembiş pembiş harika görünüyo canım ellerine sağlık opuyorumnanaktan

yok canım ne hakkı olur mu hiç seni üzdüm durduk yere..asıl sen helal et hakkını.

kalpli de ki olmuş akşam çilekleri üzerine koyup keramşantiyle damla çikolatayla süsleyip eşime ikram ettim bayıldı.
bende dr. oetkerin kini kullanıyorum zaten ama benim aceleciliğim yüzünden böyle oldu. borcamdakini içtim kalpli kasedeki dolaptaydı donmuş çok da güzrel olmuştu.
ellerine sağlık canım.opuyorumnanaktan

pembiş pembiş harika görünüyo canım ellerine sağlık opuyorumnanaktan

a.s. teşekkürler tatlmopuyorumnanaktan

işte buna sevindim cnm..belkide beklemek gerekiyordu biraz..bir de iki jöle de dr oetker in.. yani hem bitkisel jöle hem de normal olanı..ama ikisinin yapılış şekilleri ve sonuçları birbirinden farklı..bitkisel jöle daha garanti sonuç..bu yüzden tavsiye ederim onunla bir deneyin..inşallah bir daha ki sefer sonuç istediğiniz gibi olur..bir de muz jöleli cremeole var tariflerimde ona da bakın hoş oluyor o da..artık jöleli tarif söylemeye çekinir oldum ama inanın ben hiç hayal kırıklığı yaşamamıştım jöleden dolayı..bu yüzden uyarma gereği duymadım hiç..inşallah sizinkide son olur..çok öpüyorum cnm..benden taraf hak varsa helal olsun tabiyki de..opuyorumnanaktan

pınar hanım, rep atmışsınız hakkınızı helal edin diye.. gerçekten gerek yoktu yani şimdi mahçup oldum aylar sonra tatlıyı yapamadığımı söylediğime.. buradan aldığım hiçbir tarifi ben yapamıyorum zaten, yeni başladığım için yemek yapmaya hani kapların boyutudur göz kararıdır anlamıyorum ve eminim o yüzden oldu bu hata. sizinle alakalı deil yani.. gücendirmemişizdir inşallah..

benim aldığım jel. jöle değil ya o yüzden.

birde hayatımda ilk defa yaptım. ben puding gibi anında koyulaşıcak sandım.

biraz beklemek sabretmek gerekirmiş. muzlu tarifinizi biliyorum. orada da size kalıp sormuştum uğraştırmıştım biraz sizi.. sizde resim eklediniz. oradaki yaramaz yine bendim boshayallersmile

http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/300916-muz-delisiresimli-5.html

:kedi: teşekkür ederim sabrınız ve anlayışınız için.

yok bitnm ne gücenmesi..inan yalnız üzüldüm sizi hayal kırıklığına uğrattığım için..ayrıca akşam işten geldiğimden beri jöleyle birşey yapmaya çalışıyordum..kıvam konusunda emin olmak için..gökkuşağı jöle diye birşey var..gıda boyası ve jölelerle yapılıyor kıvamı tutturdum ama rengi tutturamadım..yani ilk defa da istediğim gibi olmuyor herşey ama zamanla tutturuluyor..ben gerçekten bu tarz şeylerle çok meşgul olduğum halde hayal kırıklığı yaşayabiliyorum..ama benim verdiğim bir tariften dolayı sizin mutsuz olmanıza üzüldüm..mahçubiyetinize hiç sebep yok inanın..ben buradaki tüm kardeşlerimin tertemiz kalpleri ve saf niyetleri olduğundan o kadar eminim ki..inan gücenmem..opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ne demek bitnm..siz beni her yorumunuzla mutlu ediyorsunuz inanın..:1hug: a.s. opuyorumnanaktan :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…