Tatlı Tarifi Cilek Jöleli Pembe Tavuk Göğsü(Resimli)

canım benim harika görünüyor

insanın karnı koymadan önce gözü doyuyor

mutlaka deniycem ellerine sağlık paylaştığın için teşekkürler

yarın oturmaya arkadaşım gelebilir jöleli falan bi tatlı yapsam diodum bu tarif süpermiş yaparsam resmini ekleyeceğim mutlaka pınarcım hızır gibi yetiştin valla :lepi:

üff süper görünüyo ellerine sağlık canım cokacimcoook
teşekkürler cnm:))

Ellerine sağlık muhteşem gözüküyor cokacimcoook

çok saol cnm bnm.

yarın oturmaya arkadaşım gelebilir jöleli falan bi tatlı yapsam diodum bu tarif süpermiş yaparsam resmini ekleyeceğim mutlaka pınarcım hızır gibi yetiştin valla :lepi:

tavsiye ederm tatlm sanırm sen tupper satıordn onlarda daha bır muhteşem olur bunlar bacım ben zaten tupper resmınden esınlenıp yapmıstm bunu..resım eklersen sevınırm cnm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allahın izniyle şimdi bu tatlıya girişicem sayenizde :) kedi dili bisküvisini de unutmuşum pötibör koycam, çilek yerine de vişneli jöle ve reçel kullancam hayırlısı :) ancak bu jöle kaba yapışmıyor mu onu soracaktım? içine streç film mi sermiştiniz kabın? teflon kapta yapcam inşallah bi sorun çıkmaz..?

Allahın izniyle şimdi bu tatlıya girişicem sayenizde :) kedi dili bisküvisini de unutmuşum pötibör koycam, çilek yerine de vişneli jöle ve reçel kullancam hayırlısı :) ancak bu jöle kaba yapışmıyor mu onu soracaktım? içine streç film mi sermiştiniz kabın? teflon kapta yapcam inşallah bi sorun çıkmaz..?

inşallah harika olur senin tatlında cnm..ben silikon kek kalıbında yaptım bunu.ama yeterince dondurduğun taktirde bence jöle hiçbir kaba yapışmaz..fotoğraf çekip eklersen bayılırım cnm..kolay gelsin sana..:1hug:

inşallah harika olur senin tatlında cnm..ben silikon kek kalıbında yaptım bunu.ama yeterince dondurduğun taktirde bence jöle hiçbir kaba yapışmaz..fotoğraf çekip eklersen bayılırım cnm..kolay gelsin sana..:1hug:

annem riske girmememi söylüyor, streçle yapınca da üstü bi tuhaf olacak ama napalım emir büyük yerdenkaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim tekrar, fotoğrafını paylaşıcam inşallah :)

ay bayıldım görüntüye.akannehir
kim bilir tadı nasıldır...CADIARZU
ellerine sağlık... hımmmmmcokacimcoook

teşekkürler tatlıcm.tadı da çok hoş oluyor denemeni tavsiye ediyorum cnm..

annem riske girmememi söylüyor, streçle yapınca da üstü bi tuhaf olacak ama napalım emir büyük yerdenkaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim tekrar, fotoğrafını paylaşıcam inşallah :)

anneler daha iyi bilir balım..sen onun sözünü tut tabi..fotoları beklıorm tatlım.şimdiden afiyet olsun..opuyorumnanaktan

1.5 su bardağı su jöleye fazla geldi. katılaşmadı..:KK43: ilk defa jöle yapıyodum beceremedim. virde bene ki dr. oetker çilekli jel. arkasında 2.5 çay bardağı yazıyodu:KK43:

başka zaman yine deniycem hemde kalpli kalıptaa

baya önceleri yapmıştım ama sonuç hüsran olduğu için foto koymamıştım :KK43: bi türlü donmamıştı...
aynen er_canınki gibi jöle yüzünden..

Bitkisel Jel Çilek Aromalı
Hazırlaması çok kolay, sunumu çok zevkli !
500 ml kaynamış su içerisinde pişirmeye gerek kalmadan eritilerek hazırlanıyor ve daha sonra buzdolabında soğutuluyor.

Çeşitli meyveler ile tatlı olarak tüketilebilen bitkisel jel çeşitlerinin ambalajlarının arka yüzlerinde birbirinden farklı tatlı tarifleri yer almakta. Garantili yapısı sayesinde, tarifine göre hazırlanan bitkisel jel su ile çalkalanmış geniş bir tepsiye alınıp, buzdolabında bekletildikten sonra küçük küpler halinde kesilip tatlı, pasta ve meyve salatalarının süslemesinde kullanılabiliyor.

Jel Çilek Aromalı
En güzel çilek aroması bu jelde.
Hazırlaması çok pratik: 2,5 çay bardağı kaynamış su içerisinde eritilen paketin tamamına, 2,5 çay bardağı soğuk su ekleniyor ve tekrar karıştırılıyor. Kalıp veya kaselere konup, oda sıcaklığına gelinceye kadar dışarda bekletip daha sonra buzdolabına alınıyor ve istenen sertliğe ulaşıncaya kadar 2-4 saat arası bekletilip soğuk servis ediliyor.

Ayrıca paketin arkasında önerilen alternatif hazırlama tarifi ile jel küpler halinde hazırlanıp süslemelerde de kullanılabiliyor.
Her pakette farklı tarif bulmak mümkün.

Son düzenleme:
X