Doğuma Hazırlık Çilek bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende cici aldım, sallanmayan büyük beşik ve 3 kapılı dolap aldım. çokda memnunum. boyasız olması çok önemli bence..
kararsızsanız çokda acele etmeyin. ben kızım 4 aylıkken aldım. park yatak almıştım. halada kullanıyorum. kıyafetleride sepette bile olabiliyor küçükken.

ben ikea dan alacağım beğendim takım 1 herşeyiyle mobilyası perdesi halısı vs. 1030 tl ye mal olacak ama daha çok eksiğimiz var bizim henüz bişey almadık.. bakalım fikrim değişmez sonra inşallah ...

slm arkadaşlar. 30. haftamdayım. geçen hafta baby dream 3 kapılı dolap, şifonyer, askılık ve sallanan karyolasını aldık. salı günü gelecek bakalım.. bu model ciciye göre daha çok hoşuma gitti. hem erkek çocukta da kullanılabilir. yalnız yatak ve uyku setine karar veremedim. bu takımın uyku seti yeşil ağırlıklı olduğu için almadım. belki funna baby den alabilirim.. CADIARZU

Ne kadara mal oldu?Ben de oğluma safari modelini alacağım.Beşiğini almayacağım.Park yatak aldık.Mobilya beşiklerin pek kullanışlı olmadığını söylüyorlar.Ama çok da güzel duruyor.İyi günlerde kullanın.

Back
X