- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
Yanakları üşüyor bu çocuğun dedi bugün kayınvalidem. Tamam da yanaklarını da nasıl ısıtabilirim ki? Kar maskesi almak lazım zaar
Kayınvalidemin kucağında uyudu oğlum bugün mağazada , pusetine koy da rahat uyusun dedim. Yok böyle iyi dedi. Mağazadan çıkar çıkmaz eşime "oğlum bebeği pusetine koyalım" demezmi! Ne yapsak ne desek hatalıyız. Yeni anneyiz ya
Kızlar valla gözüm korktu okuyunca konuyu. Ben 7aylık hamileyim bebek arabamızı yeni aldık kv ye gösterdik geldiğinde ay dur bi süreyim ben de kullanırım doğunca dedi ;-) ben çalışmıyorum bebeğim doğduktan sonra da düşünmüyorum gerekmediği sürece çalışmayı çocuğumu kendim büyütmek istiyorum kv ikide bir annesi biraz bakar 2-3aylık olunca biz alır bakarız o işe başlar deyip duruyo ona neyse uyuz oluyorum. Şimdiden böyleyse doğumdan sonrasını düşünemiyorum bırak çocuğu evimde bile herşeye karışır tuvalet kağıdıma varıncaya kadar. Allah hepimize sabır versin onlara da mantık akıl fikir..
Evimize doğru düzgün gelmeyen insanlar şimdi evimizden çıkmıyor. Bence kendi bakma kararın yerinde olur. Benim kv ve kp de çok seviyor bebeği arabasıyla gezdirmeyi! Ayrıca doğduktan sonra emzirebildiğin kadar emzir ki bebek senin yanında olsun. Ne demek 2-3 ay sonra biz bakarız, kendisi mi emzirecekmiş. Bana da 1 yaşından sonra ben bakarım dedi eşimin babaannesi. Uyuz oluyorum hepsine. Gözümün önünde sevdikleri zaman kıskanıyorum oğlumu. Sanırım bu kıskançlık hormonlardan kaynaklanıyor. Umarım düzene girer de geçer bu duygular.
ewt ya şu alıcaz demeleri yokmu hemde lohusalı birine akıllarınca şaka yapıyorlarmışilkini bize verde sonra ne yaparsan yap oldu canım başka derdiniz alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?