ya arkadaslar iyi ki okudum burayı. Ben de 15 gunluk anneyim. Ara sıra kayınvalidem geliyo bana. buna benzer cumleler cıkıyo agzından. yok goğsum kucukmus sutum azmıs, yok cocugu hep usutuyomusum. e tabi en cok duydugum "bu kız aynı benim oglan, sana benzemiyo" demesi. Demekki herkeste sorun aynı. Allah sabır versin, onlara donuk kulaklarımızı tıkasın
Bana da hamileyken diyolardı yok eşime babannesi doğunca şekerli su vermiş, yok pirinci sıkıp mama yapmış vermiş...Allaha şükür sütüm var emsin mümkün olduğunca. Böyle bir mucize varken, kime neyse...
Bu arada bebek doğar doğmaz kime benzediği komedileri vardı..hiçbiyeri bana benzemiyodu onlara göre, dudakları kayınvalide, gözleri ayakları orası burası babası...hatta ennnn sinirlendiğim yok artık dediğim, çok afedersiniz popo deliği kayınvalideme benziyomuşmuş...bunu ben altını alırken söyledi yuh dememek için kendimi zor tuttum,. sonuç olarak ömürler yettiğince birbirimize katlanmak zorundayız..Allah sabırlar versin
Bana da hamileyken diyolardı yok eşime babannesi doğunca şekerli su vermiş, yok pirinci sıkıp mama yapmış vermiş...Allaha şükür sütüm var emsin mümkün olduğunca. Böyle bir mucize varken, kime neyse...
Bu arada bebek doğar doğmaz kime benzediği komedileri vardı..hiçbiyeri bana benzemiyodu onlara göre, dudakları kayınvalide, gözleri ayakları orası burası babası...hatta ennnn sinirlendiğim yok artık dediğim, çok afedersiniz popo deliği kayınvalideme benziyomuşmuş...bunu ben altını alırken söyledi yuh dememek için kendimi zor tuttum,. sonuç olarak ömürler yettiğince birbirimize katlanmak zorundayız..Allah sabırlar versin
ufacık bebege mamamı verıyorsun anne sutu daha saglıklı ama sankı bız bılmıyoz kım ıster bebegıne mama vermek ama sutun azsa ne yapcan cocuk aclıktan olcekmı sankı keyfımızden vermıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?